*Sponset video* - SAS We are travelers!

I de nye reklamene til SAS får vi møte forskjellige mennesker som er ute å flyr, og vi får vite hva de bruker tiden sin på.

I denne videoen må jeg si jeg kjente meg veldig igjen. Her er det en ingeniør som liker å ta med seg hele familien på jobbreise, og syns det er mer spennende å besøke en fabrikk enn å ligge på stranden. Jeg er jo også ingeniør, og har desverre ikke fått så veldig spennende jobbreiser enda (utenom offshore, men der tar man ikke akkurat med seg følge.. ).En periode reiste jeg til Stavanger nesten en gang i uken, og vanligvis synes jeg å fly er ganske kjekt. Men på 7.10-flyet fra Gardermoen til Sola ville jeg helst sitte på sete 1a og sove med hodet på veggen, og samme tilbake igjen på ettermiddagen.

Mannen min derimot, får veldig spennende jobbreiser (altså mine jobbreiser er spennende, men selve reisemålet er ikke så veldig interessant), han har fått konferanser i Orlando og Arizona bl.a og DA har jeg diltet etter :) I videoen sier han ingeniøren at det ikke er så billig å dra med seg 3 barn og 1 kone, men vi ser på det mer som at vi sparer hans flybillett ;)

På sånne lange flyreiser er jo selve flyturen også mye mer interessant. Vi ser på film, leser bok, spiller på mobilen til den er tom for batteri, drikker juice og ler av hvor dårlig ånde vi får.

Neste gang jeg skal ut i fly, blir det med baby for første gang. Da blir det om å gjøre å ikke få alle på flyet til å hate deg. Jeg aner jo ikke hvordan han kommer til å være på flyturen. Forhåpentligvis sover han seg gjennom det hele.

Hva bruker du flytiden din på? :)

Sponset innlegg