Snart jul :)

spesiellinor.no // gavelapper jul

Litt sprøtt, men nå har vi faktisk pakket inn de første julegavene! I helgen skal vi levere de fra oss til mannen sin familie. De bor på Vestlandet, og siden vi skal feire jul her, blir det siste gang vi ser de før jul, så da måtte vi være ferdig med alle gavene som skulle dit allerede nå.

Jeg har som vanlig laget egne merkelapper :-p Svart og hvitt blir tema i år. I fjor hadde jeg rød og hvit, og du kan se gavene, merkelappene og julekortene her.

spesiellinor.no // diy gift tags

Selv om vi egentlig har god tid, så hadde vi dårlig tid idag siden vi måtte pakke inn alt. Jeg hadde gitt streng beskjed om at ting ikke skulle pakkes inn i butikken, siden jeg ville gjøre det slik som du ser på bilde. Og som vanlig måtte mannen gjøre halvparten. Så han sa så fint: Snart tar jeg halvparten av inntektene dine på bloggen, hehe. Ikke at det er så voldsomt mye da. Han fikk også beskjed om å bytte mellom hvitt innpakningspapir, og det hvite med skrift på. Han mente det var unødvendig siden ikke alle gavene skulle samme sted, men jeg sa det var nødvendig siden de skulle på samme bilde. Det skal ikke være lett å være blogger-ektemann.

spesiellinor.no // diy jul

// Begge innpakningspapirene er fra Panduro Hobby, bånd er Bakers twine fra ebay (men det selges mange andre steder også), gavelappene er egenprodusert //

Jeg kan legge ut mal på gavelappene når jeg får tid. I mellomtiden får dere nyte litt julestemning ;)