Cozyfix ammepute

Sponset produkt

spesiellinor.no // cozyfix ammepute

Jeg har vært så heldig at jeg har fått en Cozyfix ammepute i posten :) Jeg har hørt mye positivt om den på forhånd, så derfor takket jeg ja til å prøve, og jeg må si at den absolutt innfrir forventningene!

Vi har en sånn vanlig ammepute-"pølse", men den er så myk at den detter ned på sidene, og jeg må ha en pute under der for å støtte opp (kanskje litt vanskelige å forstå hvis du ikke har prøvd). Men Cozyfix er stivere, så babyen holder seg på plass, mens det myke materiale på toppen gjør at den ligger mykt :) Fagfolk på Rikshospitalet har vært med i utformingen av denne, og den er nå faktisk i bruk på nesten alle sykehus i Norge. Jeg undervurderte viktigheten av å holde babyen riktig når den mates (uansett om det er med flaske eller amming), og fikk utrolig vondt i nakke og skulderer. I tillegg har naboene fått glede av å se meg i rare stillinger i sofaen når jeg prøver å sitte/ligge slik at det ikke gjør vondt :-p

spesiellinor.no // ammepute

// Fredrik er veeeldig opptatt av pappaen som driver og knipser bilder ;) //

Med ammeputen hviler armen og babyen på puten, og man støtter bare uten å belaste. Puten kan også festes med en klips på baksiden slik at den ikke forskyves under matingen.

spesiellinor.no // cozyfix

Det er kjempeviktig å ikke belaste nakke og skuldrer feil, og det er kjempelett å gjøre. Jeg har ihvertfall gjort det, uten å kjenne det før etter en stund. Så passet absolutt bra at jeg fikk denne nå ;)

Produktet er sponset, men meningene er egne.