Verdens beste pappa :)

spesiellinor.no // fathers day1

Idag har vi hatt den første farsdagen her i huset :) Jeg kan vel ikke si vi har slått på stortrommen og feiret, siden jeg hverken har bakt kake eller kjøpt blomster. Men en liten oppmerksom het ble det :) Er sykt trøtt for tiden, så baking får jeg spare til jul og dåp. Dessuten prøver vi begge å få vekk noen ekstra graviditetskilo :-p Men ikke for fort, vi spiser snop i helgen (og hver dag da vi lå på sykehuset).

Det er koselig å gjøre litt ihvertfall. Selv om mannen ristet litt på hodet av at nå er det mange dager som skal feires. Men bryllupsdagen vår får vi aldri ha i fred mer, så da slapp han unna en dag.. Ellers ihvertfall må det feires en annen dag en akkurat på dagen, og han kommer sannsynligvis aldri til å glemme den..man glemmer jo ikke sin førstefødtes bursdag.

fathers day2

Q: Har dere feiret farsdag? :)