Julegave til oss..... til meg?

spesiellinor.no // christmas julegaver 2014

// 1. Riedel Ouvertüre øl-glass / 2. Hay lysestake / 3. Villeroy & Boch New wave fat / 4. Ferm living pute / 5. Villeroy & Boch New wave kaffeskje / 6. Eva Solo Gravity gryte / 7. Riedel vinglass uten stett / 8. Normann Copenhagen skåler //

Vi har begynt å få spørsmål om hva "vi ønsker oss til jul". Det er jo egentlig, hva har jeg lyst at vi skal vi få til jul? For det er ikke mye på den listen som han har kjempelyst på skal jeg si. Det er jo alltid sånn. Til par gir man interiør-ting, serviset de samler på eller noe man mener de trenger til kjøkkenet.

Hva kan man egentlig gi til et par som begge har glede av? Man kan jo selvfølgelig velge å gi til hver av partene. Men det må jo finnes pargaver som er kjekk for begge? Selv om man ikke har sære hobbyer liksom. Hvis vi skulle få en kano (ok, det var kanskje litt dyr gave, men du skjønner poenget) så er det nok bare han som hadde hatt glede av den.

Det blir nok noe servise og interiørting på ønskelisten, hehe. Men hva annet kan VI ønske oss? :)