Vi har kommet hjem :-D

spesiellinor.no // baby fotografi1

Eeeendelig har vi kommet oss hjem etter nesten 3 uker på sykehus. Håper virkelig det blir lenge til neste gang. Men på en annen side er er jeg glad for at vi har vært der så han har blitt frisk.

Idag har vi vært ute av døren faktisk to hele ganger. En gang for å handle, og en gang for å trille. Etter å sittet i "fengsel" måtte vi bare ut en tur. Så da var det på med regntøy og regntrekk på vognen :) Og jeg fant ut at jeg trenger noen litt mer turvennlige støvler, eller vanntette sko. Jeg har jo støvler som går opp til knærne, men de er ikke så gode å gå i. Rosa joggesko er gode å gå i, men desverre ikke særlig vanntette.

Jeg har forresten fått i oppdrag av å lage sushi for Godfisk.no her på bloggen, så følg med imorgen for bilder og oppskrift på #sushifredag :) (sponset)