Tidsfordriv på sykehuset

Dagene går ikke akkurat så veldig fort her på sykehuset. Det blir litt begrenset med bilder også, siden jeg kun har mobilen. Men det er masse lys på rommet, og sykehuslakener gjør seg greit som bakgrunn :) Jeg redigerer de for enkelhetsskyld på mobilen også, med appen Pic-tap-go og iWatermark.

Vi har også kjøpt oss abonnement på HBO Nordic og Tv2 Sumo (i tillegg til Netflix som vi har fra før). Jeg har foreløbig sett mest på Netflix. Blant annet alt av Modern Family, og dokumentarene The Cove og Blackfish. De to siste anbefaler jeg alle å se (Modern Family burde alle ha sett allerede). The Cove handler om hvor alle fornøyelsesparker rundt omkring får delfinene sine fra, og at de i Japan selger delfinkjøtt (som er giftig pga kvikksølv), med en av de som oppdro Flipper. Og Blackfish handler om spekkhoggerne i Seaworld i Orlando og hvor gale de har blitt i fangenskap. Hadde ikke tenkt på før at dette ikke var noe nytt, men at noen av de har vært i fangenskap i 25 år, og at de var under litt andre forhold den gangen (selv om de fortsatt ikke har det bra idag). Bør sees  med litt kritiske øyne, siden de er laget av dyrefanatikere, men mye var absolutt veldig interessant.

spesiellinor.no // Baby toy

//Gøy med leker :) //

Ellers er det morsomt å se hvor mye Fredrik har forandret seg de ukene vi har vært på sykehuset. Nå har vi fått sett ordentlige smil, ikke bare luftsmil, og han har begynt å interessere seg for leker, eller ihvertfall å se på de. Da vi var hjemom igår la vi han under babygymen og han fektet med armene og lå og stirret masse på det som hang over han :) Vi har tatt med oss litt på sykehuset, og det er veldig gøy å se at han følger lekene med blikket når vi holder det opp foran han.

Nå må vi bare holde ut en uke til... Maten er faktisk ikke alltid så gale, men idag var det en skinke/makaroni/erte/mais/purreløk-blanding med tjukk hvit saus, det var sykehusmat slik jeg husker det fra jeg lå på Haukeland. Heldigvis har vi ikke fått hønsefrikkase enda, og de har gulrotkake til dessert og ikke sånne fruktgrøt/supper som de hadde på Haukeland. Ellers så var det fordi jeg var innlagt på Revmatologisk Avdeling, og de lagde mat for gamlinger der.