I love Pinterest!

Det er vel ingen hemmelighet at dagene her på sykehuset kan bli litt lange. Fredrik er ikke en gang noe særlig syk lenger, men legene er litt uenig i hvor lenge han skal gå antibiotika for å være HELT sikker på at bakteriene er borte... Og vi vil jo ikke at de skal blomstre opp igjen som resistente bakterier, så derfor må vi foreløpig være her kanskje 1.5 uke til hvis vi er veldig uheldig.

Da er det bra vi har internett. Det er nemlig ikke TV på rommene, så det hadde blitt en dyr telefonregning om vi skulle brukt 3G-nettet, eller trege-nettet som de også kunne kalt det.

Utenom å se på Netflix og HBO Nordic så bruker jeg tiden på å se på ting som jeg har lyst å lage når jeg kommer hjem (eller egentlig med en gang.. men det går jo ikke). Der er Pinterest en genial nettside! Kort fortalt er Pinterest som en digital inspirasjonstavle, hvor du putter bilder (med tilhørende lenker) om ting som inspirerer deg på en eller annen måte. Du kan enten søke på nettsiden på bilder som andre har lagt til, laste opp egne bilder eller legge til bilder du ser på nettet andre plasser.

Man lager en tavle pr tema, og du kan bestemme helt selv hvilke temaer/tavler du vil ha :) En tavle er som en mappe med alle de bildene du vil samle på.

spesiellinor.no // Pinterest

Noen av tavlene har engelske navn, og andre har jeg gitt norske (barnerom mest fordi den ikke var synlig for andre i begynnelsen). Men det er jo da lettere for andre å finne hvis man gir det engelske navn. Pinterest fungerer også sånn at når du legger til bilder fra andre sine tavler, så ser du hvem som har lagt de ut, som er greit i forhold til opphavsrett. Hvis du har lagt de til fra en nettside kan du også trykke deg inn på nettsiden.

Hvis du ser her på bloggen min, så har jeg lagt til en Pinterest-knapp hvis noen skulle ha lyst å legge til bildene mine.

Jeg brukte Pinterest til å finne inspirasjon til 30-årsdagen min, diverse gravidbilder jeg har tatt, når jeg skal lage kort, mat, trenger inspirasjon til interiør eller hva som helst egentlig.

Men nå for tiden går det i dåp :) Tenkte egentlig å ha den etter jul, så da er det jo egentlig en høytid før det.. men jul har vi feiret før, hehe. Jeg har jo laget litt ting til nevøen min sin dåp, men nå skal jeg lage alt selv... alt jeg får tid til ihvertfall :-p

Se så mye gøy som går an:  (og se så utrolig amerikansk, hehe)

368ee9f36ba7a76df20be54e15d00ce1

// Herfra //

 spesiellinor.no // Pinterest

// Herfra //

Hvis du vil følge meg på Pinterest, så heter jeg Spesiellinor, du kan også følge bare enkelte tavler om du vil det :)

Bruker du Pinterest?