Baby 8 uker: Var visst bare halveis..

Spesiellinor.no  //baby gutt, Ahus

//Skamklipt baby :) //

Legene var visst litt uenig i hvor lenge antibiotika-kuren skulle vare, siden de ikke har helt funnet ut hvilken bakterie det er snakk om (men antar det en bakteriell infeksjon siden antibiotika virker). Så derfor tenker de verst mulig, og gikk for 3 uker... (og ikke 7, 10 eller 14 dager som de første sa). Så når vi reiser hjem er han 9 uker og har vært 1/3 av livet sitt på sykehus allerede. Det er jo egentlig bare bra, siden det er verre om det blomstrer opp igjen antibiotikaresistente bakterier, men veldig kjedelig. Vi har og rom ut mot en terasse så persiennene er nede hele dagen.

Men lengste intervallet mellom medisinene (han får en hver 6. time og en hver 8.) gir oss 6 timer vi kan reise hjem på :) Så nå gleder jeg meg til å dra hjem å vaske klær! På ordentlig. Ta en dusj, og tørke seg med normaltstore håndklær, og bare sitte litt i sofaen.

Han er litt skamklipt på bildet forresten, siden han har hatt intravenøst i hodet. Det ser litt brutalt ut, men de stikker ofte der på babyer fordi de har bedre årer der enn i armene. Ikke fordi han trengte å få det rett inn i hodet altså.

Lille bollen vår veier forresten nesten 5 kg nå! Det er helt sykt. Doblet vekten sin på 2 mnd. De skulle måle lengden på han før vi dro herfra også, men han vokser snart ut av str 56. Ikke er han sånn kjempetjukk heller (bare sånn vanlig, deilig babylubben :) ), men han er ganske lang. Og ser ut som en kjempe i forhold til de andre her på nyfødt avdelingen.