Sponset video - Sony Xperia Z3

Min mobil har knust flere ganger, og det er så absolutt på tide med en ny. Den er jo tross alt over 2 år gammel, som er 50 år i mobil-år :-p

En av favorittene til ny telefon er Sony Xperia Z3. En mobiltelefon er ikke bare en telefon for meg, meg et sted hvor jeg organiserer livet mitt med forskjellige apper, litt spill som tidsfordriv, men det viktigste: ta bilder med når jeg ikke har speilreflekskamera med meg (og det er jo fort 90% av tiden min).

Xperia Z3 tar krystallklare bilder, den har Cyber-shot- og Handycam teknologi, og den er i tillegg vanntett! Så man kan ta bilder i regnet, og tilogmed under vann (noe som er en nyttig funksjon for meg, som har ødelagt en telefon ved å miste den i do, en ved å ta den med meg på gummibåttur i en elv i Sveits, og en ved at katten jeg hadde tisset i vesken min...) :) Det hadde vær gøy å kunne ta badebilder av småen etterhvert, og klare å komme unna med å ha med seg kamera i svømmebasseng uten å se ut som om du har suspekte baktanker, hehe.

De reklamerer også med 2-dagers batteri-levetid, jeg tror den jeg har nå varer i 2 timer....  I tillegg så er Xperia Z3 ganske pen å se på, og det er jo noe av den viktigste med en telefon :-p  Neida... joda... litt.

Skjermbilde 2014-10-13 kl. 15.36.50

Innlegget er sponset