Baby 6 uker

baby 6 uker

// "Don't look at me!" //

Tiden flyr og allikevel gjør jeg svært lite for tiden.. eller jeg holder liv i en baby. Og han sover fortsatt veldig mye, men det er fortsatt ikke tid til å gjøre så mye. Han har begynt å være litt mer våken enn i begynnelsen, så han ligger litt på teppet på gulvet og titter innimellom, og følger leker med blikket når vi holder det foran han. Men han strekker seg ikke etter det enda.

Igår ble jeg litt mer overbevist om at han smilte på ordentlig, men det er fortsatt mest smiling i søvne.. så hvem vet. Siden han er prematur kan vi ikke regne med at han skal gjøre alt det de på samme alder gjør, men han ligger nok foran de som ble født i forrige uke. Jeg innbiller meg ihvertfall det. Fordi jeg har en dritflink baby.

Siden sist har jeg vært i barselgruppe også. Jeg havnet i en gruppe med de som har født samtidig med meg, ikke de som jeg egentlig skulle født samtidig med. Kunne sikkert byttet hvis jeg ville (jordmoren sa at hvis hun hadde visst om det hadde hun puttet meg i den andre gruppen), men jeg tror det går helt fint. Dessuten kan man jo aldri sammenligne babyer helt uansett, og nå er jeg i samme gruppe som de jeg har vært mamma like lenge som. I den andre gruppen vil jeg jo ha hatt barn nesten 2 mnd lenger enn de andre (og det hadde nok gått helt fint det også). Nå kan de andre får utfordringene før meg, så vet jeg hva jeg har i vente, hehe.