Termin idag! (Baby 5 uker)

Idag er faktisk termindagen! Og jeg fikk endelig manne meg opp til å ta bilde i samme serie som de forrige gravidbildene mine :) Jeg fikk jo ikke "fullført" serien, så site er på 32 uker. Planen var å ha 32, 36, 38 og så 40.. eller ihvertfall 38. Så er er siste bilde:

uke 40

Litt forskjell på å ta bilder av bare meg, og med en liten baby. Nå hadde vi 5 min til disposisjon før han ble sulten, hehe.

Og alle bildene:

gravid

Ser nå at jeg står feil vei på siste bilde, hehe.

Litt rart å tenke på også at sist jeg stod på badet og rettet håret og sminket meg så gikk vannet med et plask på gulvet da jeg var ferdig. Hadde vært litt flaut å kommet på føden med mascara på bare ene øyet, så det var bra timing.

Denne uken veide han 3900 g på helsestasjonen, og de sier jo at de vokser mer inni magen enn utenpå. Og jeg har seriøst problemer med å se at gigantbabyen min fortsatt skulle vært inni magen min, hehe.

Jeg har forresten fått seriøst tilfelle av ammetåke. Det begynte litt da jeg var gravid (de sier jo hjernen blir mindre når man er gravid, og det virker sånn..), med at jeg ikke klarte å se mine egne skrive- og ordelingsfeil (nå måtte jeg skikkelig konse for å skrive det riktig, og hvis det er feil; Ikke si det til meg er du snill). Men for noen dager siden holdt det på å gå virkelig gale. Jeg pumper jo fortsatt mesteparten av melken han får, og når man skal pumpe så mye som jeg har gjort har en skikkelig, elektrisk dobbeltpumpe vært helt fantastisk. Jeg kjøpte også en sånn BH til å hekte flaskene på, bare for å være skikkelig melkeku (og ha muligheten til å være på facebook mens jeg pumper.. dvs ha hendene fri).

Så det ser altså sånn ut:

med-013_3z

Damen på bildet ser på ingen måte ut som om hun nettopp ha født, og jeg har heller ikke sminke.. eller en gang noe annet på overkroppen når jeg sitter og pumper. Uansett.. jeg sitter ihvertfall og pumper og så ringer telefonen til mannen min. Han er oppe, og jeg ser det er en kompis som skal komme bort til oss etterpå. Jeg drar fingeren over iphonen for å svare, og ser litt for seint: "R.. har lyst å starte facetime med deg".  Da døde jeg litt innvendig....