Har vi et perfekt forhold?

grand canyon

For ikke lenge siden la Side 2 ut en artikkel om "20 tegn på et perfekt forhold". Pappahjerte tok denne testen, og utfodret Hanna i Drømmeland til å gjøre det samme.. som igjen oppfordret meg :)

Det kom egentlig som bestilt, siden jeg i ammetåken trengte et spark bak for å ha noe å blogge om. Igår tenkte jeg faktisk sånn: "Skulle jeg lagt ut noen bilder av klesskapet hans...". Kanskje i et innlegg om hele rommet hans, men man skal blogge rimelig ofte for å forsvare et eget innlegg om et klesskap. Så takk, Hanna :)

20 tegn på et perfekt forhold... ja. Hele artikkelen er jo rimelig useriøs når de klarer å skrive setningen: Her er lista over 20 ting som utgjør et perfekt forhold – rangert i rekkefølg.

Alle enheter på en liste er i rekkefølge, ligger litt i ordet liste.. og rekkefølge. Det er om rekkefølgen er stigende, tilfeldig, de viktigste først osv som har noen betydning for oss. (Jepp, nerde-Ellinor har ikke tatt morspermisjon).

1. Innrøm at du tar feil etter en krangel.

Det må være en feil i den setningen.. 0/1

2. Si «jeg elsker deg» før dere legger dere.

Jeg burde lage to kolonner i disse svarene merker jeg. En før og en etter barn.... Ja, vi gjorde det før. Nå sovner mannen mens jeg sitter og pumper, det er dritgøy. Det er forresten sånn jeg har tid til å være på internett. Gir meg selv et halvt poeng siden vi bare har hatt barn i 5 uker 0.5/1

3. Del husarbeidet.

Vi gjør tingene den andre hater :) (eller ikke får lov til fordi klærne blir ødelagt, eller det er for lite inni oppvaskmaskinen... dvs jeg vasker klær og han setter i oppvaskmaskinen). 1/1

4. Ha regelemssige dater sammen.

Vi pleide å ha det.... Nå bor vi langt fra familien og Fredrik er uansett for liten til å ha barnevakt enda. Men igjen, halvt poeng for at vi har hatt det mesteparten av forholdet vårt :) Nå er hver dag helt lik...men det endrer seg vel etterhvert det også. 0.5/1

5. Bytt på å lage middag.

Vi lager faktisk middag sammen.. alltid. Og vi fordeler arbeidsoppgavene på samme måte som husarbeidet. Så han kutter og jeg steiker. Untatt kjøtt. Han har magiske hender som kan kjenne når kjøttet er ferdig. 1/1

6. Ha sex minst to ganger i uka.

Haha, nevnte jeg at vi fikk barn for 5 uker siden? Det er vel ikke helt anbefalt før 6 uker heller. Jeg kommer til å bli jomfru på nytt. Men vanligvis... (eller det heter vel før) 0.5/1

7. Del oppvasken.

Er denne undersøkelsen fra 70-tallet eller? Det er jo ingen som tar oppvasken! Men som sagt, han setter inn. Jeg får kjeft fordi jeg fyller den for lite opp (ok.. kanskje jeg gjør det, før da jeg bodde alene kjørte jeg oppvaskmaskinen hver dag). Dessuten er vel oppvask husarbeid? Og jeg aner en undertone som mener at det er mannen som må gjøre mer. 0/1

8. Lik smak når det gjelder film.

Nja... vi kan se de samme filmene og begge ha glede av det. Det samme med serier. Men er masse greier vi ser best alene. 1/1

9. Dere har felles venner.

Alle har felles venner. 1/1

10. Aldersforskjellen er på cirka 3,5 år.

Åå.. 3 år og 3 måneder! Score! 1/1

11. Dere deler minst to hobbyer.

Ja, vi gjør jo ganske mye sammen. Begge liker å ta bilder, reise, spise god mat +++ 1/1

12. Dere deler tre felles venner.

Eh.. nr 9. var bare færre enn tre? Men ja, full pott her og. Burde vært 4 felles venner (eller et partall ihvertfall), de fleste par er venner med andre par. 1/1

13. Minst tre kvelder (dater) sammen i måneden.

Føler denne også har vært før... Den siste måneden har vi mer prøvd å kunne spise middag samtidig, hehe. Fredrik får mat og sovner, vi lager middag. Og når maten er ferdig våkner han stort igjen :) tre i måneden hadde vi forresten ikke før heller. Det er jo nesten hver uke! I mitt hode er en date å gå ut å spise eller på kino... men vi ser jo film sammen på filmrommet, og spiser chips og snop, og jeg ligger i armkroken hans. Hvis vi nettopp hadde møtt hverandre hadde dette vært en date. Når man er gift er dette å være kjedelig på en fredags kveld... 0/1.

14. Dere er bestevenner.

Det er vi :) 1/1

15. Kysser fem ganger om dagen.

hmmm... ja, jeg tror det hehe. Men før, definitivt ja. 1/1

16. Koser fem ganger om dagen.

I mitt hode er kose å ha sex.... og nei, det er lenge siden :-p Men vanligvis regner man klemming og sånt.. så da: ja.1/1

17. Har minst ett romantisk måltid i måneden sammen.

Merker våre punkter hadde blitt veldig romantisk hvis jeg hadde laget denne bloggposten før jeg ble gravid. Så romantisk og kjedelig at jeg ikke hadde lagt den ut. "Se hvor fint vi har det sammen!"  0.5/1

18. To langhelger hvor dere reiser sammen i året.

Reise er jo noe av det vi har gjort mye av.. Men i år har vi bare vært en tur til Gøteborg, og en til Bergen. Men det får telle som to langhelger. Vi får nok ikke til det det neste året, men forhåpentligvis etterhvert. 1/1

19. Begge jobber fulltid.

Ja... og hæ? Er det fordi de igjen antar at den ene (kvinnen) er hjemmeværende og det er skjeivfordeling i forholdet? 1/1

20. Dere har lik smak når det gjelder mat.

Noe av det kjedeligste med barn er jo at når man reiser vekk så kan man ikke gå ut å spise på fine dyre restauranter. Vi får leie med oss en nanny som kan passe mens vi spiser 7-retters... Men ja, vi liker stort sett samme maten. Heldigvis ikke samme godteriet. Han har helt rar smak når det gjelder det. 1/1

Opptelling:  15/20

Konklusjonen er vel: Vi hadde et perfekt forhold.. nå har vi barn, hehe. Har jo gitt noen av poengene på bakgrunn av sånn ting har vært frem til nå. Det er jo egentlig litt juks.

jaja.. jeg har egentlig bare et tegn på at forholdet er perfekt: Fordi det bare er det :)