4 uker gammel baby :)

baby 4 uker

Igår trillet vi ned på helsestasjonen for å veie lille. Han hadde jammen gått opp 400 gram til og veier nå 3500 gram.

Og jeg ammet for første gang i offentlighet. Dvs jeg hadde ammet i gangen på barselavdelingen på sykehuset en gang, men jeg tror ikke det teller. Jeg er ikke helt komfortabel med å amme rundt overalt enda, eller alt for komfortabel burde jo ingen egentlig være, hehe. Men jeg følte meg ekstremt naken, så jeg la en gulpeklut over så jeg ikke jeg skulle føle at meg helt blottlagt. Og likevel følte jeg at hun ene damen satt og dømte meg. Hun gjorde sikkert ikke det. Det er ikke heeelt unormalt å sitte å amme på en helsestasjon.

Idag var min første dag alene også, siden mannen tok ut 2 uker ferie etter de 2 ukene med fødselspermisjon. Fikk seriøst ikke gjort noe annet enn å mate, skifte, pumpe og spise selv, hehe. Fikk ikke sove så mye heller i natt siden jeg pumper kl 5 og mannen går kl 6, så nå han kom hjem måtte jeg ha meg en time på puten.

I tillegg har jeg lært å alltid ha med meg en gulpeklut...

Jeg lurer på når jeg skal få tid til ting, om jeg får mer tid eller mindre tid etterhvert som han blir større. Men det er koselig å ha en liten venn med meg hele tiden da :) Selv om han ikke gjør så mye annet enn å sove enda.

Ligger litt på etterskudd med kommentarene for tiden også, men syns det er veldig koselig med alle som stikker innom jeg legger igjen en liten hilsen :)