*Sponset video* - Freia Melkesjokolade

Denne videoen viser en historie om hvordan det å være langt borte kan få deg til å savne de nære tingene hjemme. Jeg kjente meg faktisk veldig igjen i det siden vi pleide å være 1-2 måneder på Filippinene om gangen da jeg var mindre. Og ingenting var som et godt glass melk, skive med brunost og ikke minst melkesjokolade! Det verste var at jeg ikke en gang spiser mye av det til vanlig, men når man har vært lenge borte og bare spist egg og bacon til frokost, og snop som ikke smaker helt sånn som hjemme, så er det disse tingene man får lyst på.

Nå for tiden, hvor jeg ikke er langt vekke, men veldig avskjermet fra omverdenen fortsatt så har jeg faktisk en stor plate melkesjokolade liggende i kjøleskapet :) Kanskje ikke den beste måten å bli kvitt noen overflødige gravidkilo, men så er det jo så godt, hehe. Litt må man unne seg når de vanlige klærne ikke passer lenger likevel. Jeg innbiller meg at de ekstra kaloriene forsvinner ut i amming.

Det er egentilg utrolig rart hvordan sjokolade kan få en til å føle glede, på ordentlig. Men de sier jo at det utløser endorfiner, kroppens eget rusmiddel og det samme stoffet som skilles ut når man er forelsket. Så da er det jo faktisk nytelse i hver eneste bit..

Dette innlegget er sponset