Jeg skal ikke ødelegge deg, lille venn!

Jeg har alltid drømt mye om ting jeg ikke har lov til eller burde gjøre, eller at jeg ødelegger ting. Feks kjøre uten lappen, også blir jeg alltid tatt (eller ihvertfall nesten tatt). Og det er jo noe jeg aldri hadde turd å gjøre, og våkner opp med dritseriøs angst.

Etter at jeg forlovet meg, begynte jeg å drømme at jeg ødela ringen. Ikke med vilje selvsagt, og i drømmene tålte den ingenting heller, så diamanten falt ut, eller hele greien gikk i oppløsning. Da den ene diamanten på gifteringen min faktisk falt ut en gang, var jeg overbevist om at jeg var sanndrømt. "Jeg visste det kom til å skje!" Men heldigvis fant jeg den igjen i bunnen av vesken min (merket plutselig at vesken var blitt så tung.... :-p). Da fikk gullsmeden streng beskjed om å klemme godt igjen klørne på alle diamentene. Jeg drømte tilogmed noen ganger at jeg fikk en baby som jeg glemte å mate i flere dager... Det går heldigvis ikke an med en ekte baby, siden det er noe de gir grei beskjed om, hehe. Eller gutten min gjorde det ikke helt i begynnelsen, men da satt jeg klokken på hver 3. time, og skrev ned hvor mye han hadde fått og når så vi hadde full kontroll med lille preemie. For man glemmer jo ikke bare å gi ungen sin mat.

Drømmene nå går litt på det samme, jeg drømmer at jeg mister han på gulvet eller ja.. glemmer at jeg har han, hehe. Men nå er det så mye verre siden jeg har et ansikt og en ekte baby. Heldigvis ikke hver natt, og virkeligheten er litt mer avslappende ;)

trilletur

Nå er han forresten like stor som en vanlig nyfødt :) Tipper han veier rundt 3500 g nå, siden han han har gått opp 3-400 g i uken den siste tiden. Og det er enda 11 dager til termin! De sier jo at de legger på seg mindre utenfor magen enn inni.. så jeg lurer på hvor stor han hadde blitt hvis han hadde vært der til da. Det må jo ha blitt minst 4 kg. Det er ihvertfall veldig betryggende for oss at han ikke gikk ned så mye etter fødselen og kom fort opp i "normal" vekt.