Gutten vår har fått navn :) (og jeg har laget takkekort)

Da tenkte jeg det var på tide å avsløre navnet på gutten vår :) Han heter Fredrik, og er oppkalt etter sin tippoldefar. Vi hadde et par navn på listen, men vi klarte ikke å gi noe navn til en person vi ikke hadde møtt enda. Det klarte vi ikke med gang han var født heller. Jeg trodde egentlig at med en gang han var født så skulle vi "se" hvilket navn som passet best, men det gjorde vi altså ikke. Det gikk nesten en uke før vi bestemte oss. I begynnelsen kalte jeg han bare "han".

De siste ukene har jeg også brukt 10 minutter her, og 10 mintter der på å sette sammen et takkekort som vi skal sende til alle de vi har fått så fine barselgaver av. Jeg trykte ut et par her hjemme, men siden vi ikke har tosidig fotoprinter, så tenkte jeg bare å få de trykt hos Allkopi. Jeg ville bruke en sånn ferdig "mal" på nettet, så derfor lagde jeg det selv i fotoshop med svart hvitt bilder vi har tatt selv.

takkekort fødsel1

Jeg vet ikke helt hva som er forsiden, og baksiden, men to sider er det ihvertfall, også fikk jeg med datoen han ble født, klokkeslettet og fødselsvekten. Lengden vet vi jo ikke fordi han var født i sete. Så litt teit ut å skrive "30 cm fra hode til sete".

takkekort fødsel2

Ble ganske fornøyd egentlig :) Enkelt og rent i stilen, og kun i svart/hvitt og gråtoner.