En bitte liten personlighet :)

baby boy

Det er  morsomt å se at lille gutten min får mer og mer personlighet. Han er ihvertfall en utålmodig sjel, som freser hvis han ikke får mat med EN GANG :-p

Lurer på om det faktisk er personligheten hans, eller om jeg tillegger han egenskaper slik folk gjør når de feks er på ultralyd. Jeg smiler alltid litt når folk sier at ungen var "sjenert" eller "vinket til oss" etter de har vært på ultralyd. Kanskje det er akkurat det samme jeg gjør nå, til instikter og luft i magen. Men han har faktisk hatt øynene åpne et par ganger og smilt, men bevisst smiling tror jeg ikke det er enda.

Ellers går dagene sykt fort, selv om vi egentlig ikke får gjort så mye mer enn et legebesøk eller en tur på butikken om dagen. Vi veide han jo på mandag, og matvraket har gått opp 700 gram på 2 uker! Snittet er 150-200 gram i uken. I dette tempoet begynner han jo på skolen snart...

En ting jeg fortsatt ikke har noe behov for, er å fortelle detaljer om fødselen til alle jeg ser, uansett om de har spurt eller ikke. Det er fortsatt en kjemperar greie for meg. Jeg trodde det var noe som skjedde med alle som har fått barn, hehe.