*Sponset video* - Head & Shoulders

I denne videoen får du se skiskytter Emil Hegle Svendsen på cafe hvor han gjør.. ingenting egentlig :-p "Let the hair do the talking".  Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg begynte ihvertfall å le når han bare sitter der uten å si noe. Han er jo alt skikkelig klisje kjekkas-pen, og håret ikke noe unntak. En ekte Barbie-Ken :) Minner meg om litt sånn hjernedøde typer som har prøvd å sjekke deg opp på byn (..før du flyttet til rekkehus i Ski, og fikk barn, nå husker jeg ikke sist noen prøvde å sjekke meg opp).

I den forrige reklamen for Head & Shoulders var han i dusjen med Rachel Nordtømme, men denne gangen er han alene. Og man trenger jo ikke si noe med sånt hår! ;)

Head&Shoulders Hair Endurance bidrar til å bremse ned hårtap knyttet til flass og slitasje samtidig som man blir flassfri. Spesielt utviklet for menn, med en unik maskulin duft. Og hvem vil vel ha menn med flass (eller damer for den saks skyld.. flass er jo bare forferdelig)? Jeg har heldigvis aldri hatt problemer med flass, men det er jo flott at det finnes en løsning for de som har det!

Innlegget er sponset