3 uker gammel baby :)

baby 3 uker

Litt i svime fortsatt, så det blir desverre ikke daglig innlegg her fra meg, hehe.

Lillegutt har nå spist og vokst masse. Vi trenger ikke lenger dra på veiing hver 3. dag, men en gang i uken. Idag skal vi på  ny veiing, og forhåpentligvis har han nådd 3 kg nå. Ikke verst for en som ikke skulle vært født før om 2.5 uke. Det er nesten som om vi kan se at han vokser fra dag til dag. Ved forrige veiing hadde han gått opp 300 g på en uke, og jeg tenker det ikke hadde vært plass til en så stor baby inni meg. På ene vektestimeringen vi var på antok de han kom til å veie rundt 3800 g ved fødsel. Det hadde det seriøst ikke vært plass til i min lille kropp.

Så nå ligger det brukte gulpekluter i sofaen, og rene brettede gulpekluter på hele bordet (egentlig kunne du byttet ut gulpekluter i den setningen med sengetøy/bodyer/pyjamaser/våre klær/kjøkkenhåndklær etc...), og hele hjemmet vårt er et herlig rot. Men det er  lov :) Jeg hadde heldigvis ikke store ambisjoner om å gjøre masse prosjekter i barseltiden... Men jeg hadde store planer for de siste ukene før fødselen! Så derfor er ting litt ekstra kaos nå, hehe.