2 år med verdens fineste :)

Tenk nå har jeg vært gift med mannen i mitt liv i 2 hele år :)

bryllup bergen

For 2 år siden sa vi ja til å dele resten av vårt liv sammen.

brudekjole

Frost Studio tok kjempefine bilder av oss, både i vielsen, på fotoshoot og på middagen etterpå.

grieghallen

Selv om det er en utrolig intens dag, så er det den beste dagen jeg har hatt til nå :) Alt var perfekt, og alle vi ville dele den med var tilstede.

bryllup detaljer

bryllup middag

Jeg var nok litt i overkant Bridezilla på forhånd, hehe. Alt var fargekoordinert, tilogmed invitasjonen. Selv om forloveren min påpekte at den er det jo ingen som tar med i bryllupet :-p og mailkontoen min har aldri vært så fylt opp av kvitteringer fra Ebay som rundt da

Brudebuketten var ikke noe unntak:

lilla brudebukett

Jeg skulle gjerne giftet meg igjen.. men kanskje ikke hvert år, hehe. Men med samme mannen ;) Man burde egentlig ha sånn jentefest ca hvert 5. år, hvor alle kunne ta på seg brudekjolen igjen.. den henger jo bare i skapet. Den dyreste kjolen jeg noen gang har kjøpt, som ble brukt en gang.

Eller faktisk har den vært brukt en gang til, da vi var modeller for en vinspalte i Aftenposten...

De andre årene har vi tatt en weekend på hotell i Gøteborg for å feire.. men den turen tok vi litt tidligere i år og det er jeg glad for. Siden jeg er litt parkert hjemme for tiden. Så i år blir det middag i Oslo, men det blir kjekt å pynte seg og føle seg litt fin (forhåpentligvis, hehe... føler meg mer som en hval for tiden). Jeg pleier egentlig å gå med den kjolen jeg hadde på meg da jeg ble fridd til.. men den kommer jeg ikke inn i nå.