En lang reise..

Jeg er seriøst skikkelig misunnelig på de som "nyyyyter" hele graviditeten og syns tiden flyr avgårde.

Det er jo ikke gøy å være gigantisk (eller ihvertfall føle seg som det), bli sparket i innvollene, ha halsbrann  døgnet rundt og ikke ha energi til en dritt :-p Min søster fødte to mnd før tiden, og jeg er lenger enn hun gikk.. føles faktisk litt urettferdig, selv om det beste er jo at de får være inni der til termin, hehe. Men jeg lurer på hvor det skal være plass til det inni lille meg, og den lille har hele tiden ligget foran vekstkurven. Det er det som skjer når man "blander raser". Jeg er en liten halvfilippiner, og han som blir pappa er 30 cm høyere enn meg og veier (vanligvis) over dobbelt så mye som meg. Nå er vi faktisk lik på magemål :) Vi tok et målebånd og sjekket.

gravid

// Jeg bestilte enn sånn fotballfrue-mage... Ikke 3 stk //

Jeg prøver å ikke gå rundt å hate hele tiden, for det er jo faktisk ikke alle som kan få barn.. Men det er sånn det er å være bitter bergenser, og vær glad dette innlegget er skrevet og ikke sagt til dere,  syting på bergensk er ikke akkurat fint.

Jeg er ikke heldig akkurat nå føler jeg, men jeg blir det snart :) Når han er ute.