Litt mer gravid

Jeg blir stadig mer gravid for hver dag som går. Ikke så veldig ulogisk egentlig. Merker han vokser fort inni magen nå, har tilogmed begynt å få sånne deilig spark bak ribbeina. Ifølge legen jeg var hos sist ligger han med hodet ned, men har ikke festet seg enda. I følge mine venninner kjenner man visst godt når hodet er festet. Svangerskapets gleder altså.

Jeg har  igjen tatt på meg samme kjolen og tatt bilder foran vitrineskapet. Skulle tatt litt oftere, men i denne varmen har jeg ikke orket tanken på å sminke meg, hehe. Men får nå ihvertfall en liten serie som skal inn i fotoalbumet til slutt. Det mangler jo egentlig ikke på bilder i dette svangerskapet (eller livet..) når jeg tenker meg om.

magebilde

De forrige bildene i samme kjole kan du se her og her.

Tok noen bilder foran nøytral bakgrunn også. Syns de ble litt kule :)

pregnant

pregnant belly

Ser nesten ut som om magen har blitt arrestert.

gravid 1

Viktig å sjekke sminken på forhånd.

Nå har magen blitt så stor også at jeg ikke har så mange klær lenger som passer. Har hatt en del shortser som har passet fint lenge, men nå strammer de for mye over magen :/ Og det er ikke sååå lenge igjen at jeg gidder å kjøpe så ekstremt mye gravidtøy, hehe. Dessuten er det ikke det helt store utvalget her i Ski. Har kjøpt noen topper på HM som var fine og gode, men shortsene der er i jeans-stoff og det får du ikke på meg nå. Siden jeg er så liten og, så kunne jeg i de fleste klær bare gå opp til S eller M i vanlige klær, men nå når magen er så stor så funker ikke det helt lenger.. Og L blir alt for stort over skuldrene.

Kjøpte jo noen klær på Happy Mum, men så la de den ned tror jeg. Man blir ihvertfall bare henvist til den internasjonale siden. Så for tiden består garderoben min av et skjørt, 2-3 kjoler, 3-4 topper, 2 shortser, en dårlig BH og 2 gode, 9 mammatruser fra HM og en bukse...