Barnerommet blir til :)

Vi har kommet litt lenger på barnerommet nå. Hvis du følger meg på instagram (@spesiellinor) så har jeg lagt ut litt bilder der også, men vi  mangler fortsatt viktige ting som klesskap og annen oppbevaring, så foreløpig ligger jo alt bare strødd rundt omtrent. Alle tingene som jeg viste i dette innlegget har jo kommet,  men trenger å få ryddet unna alle klærne (har arvet en god del opp til str 1 år, så det er ganske mye!) før det kan settes skikkelig i stand.

barnerom gutt

// 1. Miniatyr wallstickers som jeg hang på soverommet for å teste ut, større versjoner skal på barnerommet / 2. Et alfabet jeg har laget / 3. Fått malt den ene veggen jeg ville ha i blått, resten av rommet er hvitt :) Og Troll Royal-sengen fra Lek Mer //

Jeg måtte teste ut litt forskjellige wallstickers for å finne ut hvordan jeg ville ha luftballongene, for det visste jeg at jeg ville ha. Har jo utstyr til å lage det selv, så i påvente av større rull også fikk jeg prøvd ut litt på soveromsveggen :-p

Jeg har også laget et alfabet som skal henge på veggen, men må få alt på plass av møbler før jeg henger opp wallstickers og annen veggpynt. Både wallstickerne av luftballonger og skyer, og alfabetet (i valgfri farge) kan jeg lage på bestilling, så bare send meg en mail eller ta en titt på Epla-butikken min :)

Vi skulle egentlig på Ikea idag for å kjøpe klesskap og lenestol, men så så vi på nettsiden at de ikke har alle delene inne, så da må vi vente til neste uke :/ Utålmodig!!