Du er ikke gravid hvis ikke..

...du har tatt en sånt bilde:

gravid uke 25

Og da har jeg vel vært gjennom alle obligatoriske gravid-bilder man må ta ;)

Det er noen uker siden det ble tatt altså, men legger det ut nå. Magen er enda større nå, så kanskje det hadde blitt bedre.

Men det er sært å være gravid asså. I begynnelsen er det bare som å legge på seg litt, man får litt ekstra på magen og puppene (og kanskje andre plasser), men nå er det som om noen har blåst opp en ballong inni deg og det er helt stivt. Bare det å ta på seg sko er et ork. Min første tanke var jo at tjukke mennesker tar jo også på seg sko, men da er gjerne ikke magen like hard. Mister seriøst pusten når jeg skal legge ting ned i handlekurven. Kanskje jeg skal begynne å slippe de ned fra stående. Det er jo ikke så langt med meg.

Frem til magen ble merkbart annerledes (før sånn uke 23 eller noe) følte jeg meg egentlig bare gravid en gang. Det var da jeg skulle ta tog til Fredrikstad alene. Det tar bare 15 minutter mer enn toget til jobben min, men det er et sånt stort tog, med seter som kan lenes bakover og eget bord, så da er man på reise. Når man er på reise så kjøper man blad og sjokolade. Her ble det Babydrøm og krokanrull. Og DA følte jeg meg gravid. For det er ingen andre enn gravide som sitter på toget og leser Babydrøm og spiser krokanrull...