Nye gravidbilder :)

Planen var jo fra starten av å ta bilder hver eneste uke, men når man ligger og spyr døgnet rundt i flere måneder så er det ikke akkurat det som frister mest :-p Jeg tror faktisk jeg hadde spydd bare av å se en sminkekost.

Men det er annerledes nå heldigvis, hehe. Vi tar ikke bilder hver uke, men ca annenhver så jeg har til album senere. Har forresten startet skikkelig fotoalbum-prosjekt her hjemme, både digitalt og fysisk, der planen er å komme fra 2010 til idag før fødsel. Les planen, ikke nødvendigvis målet.

 gravid2

Hver gang tar jeg på meg samme kjolen, som jeg håper skal passe helt til slutt, hehe. Den er veldig stretchy, så jeg håper den gjør det. Dette bildet er tatt i uke 27, mens hvis du ser her kan du se meg med samme kjole i uke 16 :) Blir morsomt å sette alle bildene ved siden av hverandre til slutt :) Pga sykdommen jeg har er vi jo også veldig ofte på ultralyd, så jeg har en god tjukk konvolutt med ultralydbilder derfra også. Nesten et eget album bare det.  Selv om det selvfølgelig ikke er en ønskesituasjon å måtte sjekke ting så ofte, så er det jo litt gøy å få følge med nesten annenhver uke fra liten reke i uke 8 til et ekte barn.

Vi tok også noen andre bilder, som ikke var i den kjolen, men i helt vanlige klær:

gravid1

Det er foran en vegg på soverommet.  De andre bildene vi har er jo ute, så jeg ville ha noen foran en "ren" vegg også. Ja, jeg er kjempekravstor, hehe. Men jeg har planlagt hele fotoalbumet i hodet. Så nå må jeg bare ikke få strekkmerker på magen, for det ødelegger alt :-p Neeeida.. joda. Har ingen foreløpig, så krysser fingrene.

Nå er det bare et par av de veldig stretchy singletene mine som passer, så jeg må vel snart ut å kjøpe noe mer klær. Jeg har en gravid-bukse, den som jeg har på siste bildet, som er fra Happy Mum som er helt perfekt nå. Jeg har to fra HM også, men de er så tjukk i stoffet at jeg ikke orker å gå med de nå. Den fra Happy Mum er kjempetynn og dessuten passelig for lille meg, men når man går ikke på nettsiden nå så blir man bare henvist til den internasjonale siden :/ Hadde jeg visst det så hadde jeg jo bestilt mye mer, men visste jo ikke at jeg skulle like den buksen så godt. Gravidgensere og sånt trenger jeg ikke, siden jeg er så lav og til vanlig for liten til XS, så kjøper jeg bare S eller M i vanlige butikker nå :) Men det går jo ikke med bukser... Såå hvis noen har noen tips om hvor man kan kjøpe små gravidklær, så si gjerne ifra!