Risarosa vognpose!

risarosa

Risarosa lager bare helt nydelig vognposer. Hvis jeg kunne strikke (og sy) så skulle jeg gjerne prøvd meg på å lage noe lignende selv, men det for nøye seg med hjemmelagde prints og wallstickers :) Dessuten tviler jeg på at jeg hadde klart å lage en så fin.

Idag kom ihvertfall posen vår i posten! Jeg bestilte en i grå og hvit, så kan den brukes til en eventuell jente neste gang. Dessuten syns jeg de hvite var de fineste.

Vognen er en Emmaljunga Mondial de Lux i fargen London. Også har jeg brukt en lys blå Simo Soft Line bagkant for kombivogn, som jeg sydde hull til skjermen for å få den til å passe. Bagkanten er jo genial hvis det kommer noe gris på. Bare dra av og vaske :) Det er jo "skinn" på ytterkanten av bagen på vognen, mens selve trekket inni er tekstil. Så da er det fint med et trekk utenpå som kan vaskes.

Det var forresten ikke noe vanskelig å få bagkanten til å passe til Emmaljungaen: Jeg tok av skjermen og trakk kanten på (Simo og Emmaljunga har omtrent samme omkrets på bagene). Så tegnet jeg rundt der jeg måtte ha hull. Tok den av og sydde litt utenfor, og så klippet jeg opp inni. Så kom mamma på besøk og kjeftet på meg fordi jeg hadde sydd med rett søm og ikke med sikksakk, også sydde  hun rundt kanten inni med sikksakk og klippet det helt inntill så det ble mye penere og det rakner ikke inni hullet :-p

Mulig den kanten som hører til Simo sin duovogn passer uten at man må sy, siden den har hull på toppen. Men hvis hullene ikke passer er det vanskeligere å gjøre noe med den, enn med kombikanten som ikke har noen hull. Dessuten var den på salg på Deal.no til 167 kr eller noe sånt.

Så nå mangler bare det viktigste til å ha oppi der!