Hobbyrom!

Da har vi endelig fått ordnet hobbyrommet/kontoret mitt! Det er jo egentlig vårt da, men det som er mannen sitt er ca halvparten av bøkene i bokhyllene bare, hehe. Jeg liker jo å lage ting. Og tidligere har jeg kun hatt et sånt skrivebord fra Ikea:

malm-arbeidsbord-med-uttrekksplate__0148191_PE306482_S4

//Malm Skrivebord med uttrekksplate, Ikea //

Da hadde jeg fotoprinteren på uttrekksplaten , skjermen i hjørnet, kuttemaskinen midt på pulten og laserskriveren på gulvet. Alle småtingene mine og papir og sånt hadde jeg i en kommde:

malm-kommode--skuffer__0132189_PE286969_S4

//Malm kommode med 4 skuffer, Ikea //

.. og i en liten bod som er rett innenfor døren på kontoret. Det var ikke særlig praktisk, siden det bare er store hyller i boden og skuffene i kommoden er også veldig store og det blir fort bare mye rot i de. Såå.. når vi først var i gang med å kaste og rydde opp ting i boden og på barnerommet (som skulle tømmes helt), så tok vi like greit kontoret også ;)

Og det ble ganske bra, ikke spesielt dyrt, siden alt er fra Ikea utenom tapeten, og ikke minst oversiktelig og lett å holde orden i!

hobbyrom

Uttrekksplaten ble skrudd av og kastet, og istedenfor satt vi inntill et skrivebord, med skuffeseksjon, som var 2 m langt for å få masse benkeplass!

Det er nesten likt dette, bare med bein istedenfor skuffeseksjon på venstre side siden jeg hadde en fra før med hjul:

linnmon-alex-bord__0199909_PE358590_S4

// Linnmon/Alex skrivebord, Ikea //

Det var ikke plass til en sånn kvadratisk svær (4x4) Expedit hylle (som nå heter Kallax), så derfor gikk vi for en enkel og en dobbel og fikk da 3x4 hyller istedet, og satt inn skuffer i nest nederste hylle på alle. Kommoden står nå på soverommet og passer mye bedre til å ha klær i.

kallax-hylle__0243994_PE383246_S4 kallax-hylle__0243977_PE383239_S4

// Kallax hyller hvit, Ikea //

I tillegg skrudde vi opp tre hyller (to over skrivebordet og en over Expedithyllene), og tre stenger til å henge ting på i hjørnet på skrivebordet.

ekby-jarpen-ekby-bjarnum-vegghylle__0096542_PE236323_S4 bygel-stang__35728_PE126619_S4

// Ekby Jærpen/Ekby Bjarnum vegghylle 119 cm / Bygel stang 55 cm, Ikea //

Det eneste av "oppussing" vi gjorde var å legge tapet:

430002.ashx

//Fioton NW, Flugger Maling //

Tapeten ser mer sølvfarget ut i virkeligheten syns jeg..

Og Vips! Så var hobbyrommet mitt ferdig :)

hobbyrom 2

hobbyrom 3

Nå har jeg alt "stæsjet" rett i nærheten, og jeg har god benkeplass til å holde på med flere prosjekter samtidig :) Jeg har tilog med fått satt opp symaskinen på midten av det lengste skrivebordet, men det ble ikke med på bildet. Er ikke heeelt ferdig enda da. Skal nok ha litt finere kurver etterhvert, også må jeg finne en litt bedre måte å organisere alt rundt omkring, men nå har jeg ihvertfall mye mer plass enn jeg hadde tidligere og det er ingenting som haster.

Mannen min kaller det nerderommet mitt da :-p Men han har filmrom, det er også nerderom.