*Sponset video* - Casumo bekjemper kjedsomhet i Oslo!

 

Spillselskapet Casumo hadde et artig stunt i Oslo forrige uke. De installerte kamera inni en av taxiene til Norges Taxi, og analyserte ved hjelp av en datamaskin hvor mye av turen de kjedet seg. Og så mange prosent av turen de kjedet seg, fikk de refundert på regningen! Så hvis de kjedet seg 48% av turen, så fikk de 48% avslag på taxituren :) Det hadde ikke vært meg imot, hehe. Men kanskje litt dyrt å drive og ta taxiturer rundt omkring og håpe de gjør det igjen.

Bjerregaardsgate ble forøvrig kåret til Oslos kjedeligste gate.

Casumo ønsket med dette å vise at de er en annerledes spillside, fordi man drar på en "reise" drevet av historiefortelling.

Videoen er ihvertfall litt morsom, og hvis man ser godt etter så klarte ihvertfall jeg å spotte Rachel Nordtømme og Tooji som passasjerer ;)

Sponset innlegg