Garden party bloggtreff på Maxbo

vann med sitron

Forrige uke var jeg på hele TO bloggtreff! På torsdag var det duket for Garden Party hos Maxbo på Vækerø i Oslo, og jeg var kjempeheldig som fikk være med å et så flott opplegg og møte så mange hyggelig bloggere.

foredrag

Vi fikk høre på flere flotte foredrag. Her er Lisbeth Larsen fra Jotun som snakker om farger. I tillegg kom også Handal Wendelbo fra Borge Tapet. Temaet for kvelden var jo Garden Party, og nå har jeg skikkelig lyst å sette i stand terassen og hagen vår, men det er vel egentlig et par ting på listen før det, hehe.

Maxbojentene hadde pyntet opp butikken for oss, i tillegg var det et par bloggere som var invitert til å lage en styling hver med tema Garden Party.

garden party maxbo1 garden party maxbo2 garden party maxbo3

I tillegg fikk vi en diiiger goodiebag som jeg hadde vondt i armen av dagen etterpå, hehe. Den inneholdt tapetprøver, masse gøye blader, en vannkaraffel, marmorbrikke, tekopp, en plante, noe frø, en malingskost og litt diverse andre småting man trenger for å pynte opp inne eller ute :)

garden party maxbo4 tapetprøve borge

Jeg tør ikke ta bilder av folk jeg ikke kjenner, så derfor var det bare bilde av foredragsholderne på mitt kamera, hehe. Men det var andre mennesker også altså. Og alle var overraskenede hyggelig! På siden til Norske Interiørbloggere kan du lese mer om treffet (og se bilder av mennesker).