Bloggtreff på Café Sør

10170851_575059489259704_701220651579359670_n

Igår var jeg på mitt alle første bloggtreff i regi av Helt Sjef-prisen som deles ut i Juni :) Sammen med en god gjeng andre bloggere ble vi invitert på middag og intimkonsert med Danny på Cafè Sør i Oslo. Det var utrolig koselig å bli invitert, og selv om jeg er for gammel til å bli nominert til prisen så har jeg ihvertfall nominert to søte jenter jeg kjenner som er kjempeflink i jobben sin.

Litt om Helt Sjef:

Helt Sjef er en arbeidslivspris som deles ut til en person under 30 år som er et inspirerende og initiativrikt lederemne. Vinneren får 10 000 kr, ledercoaching i et helt år og en inspirasjonsreise!

Dette synes jeg er et utrolig bra tiltak, så jeg oppfordrer alle til å nominere seg selv eller noen de kjenner! Det kan du gjøre ved å trykke her. Eller søke på Helt Sjef på facebook (det klarer alle under 30).

Jeg knipset masse bilder i løpet av kvelden, men det var også en egen fotograf der og etterpå fikk vi bildene på mail :) Den siste kollasjen er bilder som ikke er tatt av meg.

goodiebag

//Fotograf: Meg / Vi fikk goodiebag :-D / Innhold: Popcorn, Batiste Dry Shampoo, Pukka Te, Wella Sun UV Spray, Asan Intimservietter, Smykke fra Glitter, Comodynes Self- Tanning og Peeling Servietter, Fun Ligth Saft (ikke på bildet)

Goodiebag var jo kjempegøy. Sist jeg fikk det het det Studentpose og var full av tyggis, tamponger, kondomer og brosjyrer om at vi ikke måtte drikke for mye i Fadderuken. Her var det jo masse gøy. Spesielt tørr-sjampoen ble godt tatt i mot siden min er tom.

intimkonsert bloggtreff

//Fotograf: Meg / 1. Gitarist i Danny / 2. Min fine mann ♥ / 3. Deilig kyllingsalat / 4. Den skjønne Christina som inviterte meg på bloggeventet //

bloggtreff collage

//Fotograf: Meg / 1. Iste! / 2. Intimkonsert med Danny / 3. Alltid gøy å ta bilde av skjermen til andre ;) //

helt sjef bloggevent cafe sør

//Fotograf: Kristoffer Myhre / Skulle gjerne husket hva alle heter, men det gjør jeg desverre ikke, hehe. Men to av de er ihvertfall Astrid Helen og Christina Dang //

helt sjef nominering 2014