Endelig vår :)

nytt kamera

Etter litt stille fra meg en stund, skal jeg nå være flinkere å oppdatere bloggen :) Det er vært litt pga sykdom, men også pga litt dårlig motivasjon. Har ikke vært så mye å blogge om heller når man bare er hjemme. Men jeg har nå fått lekt meg litt med mitt nye kamera :) Jeg fikk jo et Canon 6D av min kjære mann til 30års-dagen min. Det kommer nok til å bli mye  brukt fremover. Jeg har jo hatt speilreflekskamera i mange år, så selve funksjonene trengte jeg ikke akkurat å lære meg. Men merker stor forskjell på det og Sony alpha 300 som jeg hadde før. Nå må jeg bare spare opp penger til flere linser. Kunne tenkt meg en zoom linse og en makro linse til å begynne med ihvertfall. Nå har jeg en 50 mm fast linse, og den funker ganske bra til mange formål. Jeg bestilte meg nettopp en slik sak så jeg kan kalibrere skjermen min i riktige farger også. Jeg har en ganske bra fotoprinter, og da er det greit at skjermen viser riktig farge.

I påsken hadde vi besøk av min skjønne lille nevø på 15 mnd. Han hadde med seg min søster og faren sin også altså. Han var blitt veldig livlig siden sist! Øvde seg på og gå, og dro ned alt han kunne få tak i :-p

gutt 15 mnd

Men de er jo søte i den alderen. Satser på at han holder seg like søt fremover også.

Det var jo nydelig vær i også, og den ene dagen dro vi til Son og spiste lunsj.IMG_3699

:IMG_3705

Det er fortsatt fint vær, men det er litt kaldere. Men det hindrer oss likevel ikke å grille ♥ Jeg tror grillmat er det beste i hele verden. I dag har vi svenskjøpt (les kortreist) spareribs som ligger og godgjør seg i 4-5 timer på 130 grader. Jeg har og prøvd å røyke på en gassgrill. Istedetfor å bruke liquid smoke. Så da gjenstår det bare å se om det hadde noen effekt :)