*Sponset* - Synsam: Design your face!

   

Simon og Agnes er et par i de nye reklamene til Synsam som reiser rundt i verden...med kule briller på selvfølgelig. I denne videoen besøker de Vendela Kirsebom i hennes herskapshus i Sicilia. Der dukker den sexy Hercia opp, hun har selvfølgelig de fineste brillene på, og prøver å sjarmere Simon i senk. Agnes blir sur og stikker av på en scooter (som er obligatorisk fremkomstmiddel å slike land).

Jeg blir så misunnelig på alle de fine brillene i denne reklamen! Og ikke minst at de ser så flotte ut, i både solbriller og vanlige briller. Jeg ser selfølgelig også flott ut i solbriller. Men i vanlige briller, som jeg må bruke på jobb. Eh..Ikke akkurat som Hercia i denne reklamen for å si det sånn! (det er alltid de mørke jeg indentifiserer meg med). Hvis jeg er på vei hjem fra jobb og jeg jeg ser noen jeg kjenner, håper jeg avogtil at de ikke ser at det er meg :-p Og innimellom skjer det og! For vennene mine har bare sett meg med briller hvis det er overnatting inni bildet, hehe.

Kanskje det er på tide med nye briller. Jeg har egentlig bare hatt to par med briller (for jeg hadde jo ikke noe særlig bruk for det før jeg begynte å jobbe, da gikk jeg bare med linser, men det blir for tørt foran datamaskinen hele dagen).

Nå siste gangen valgte jeg briller nesten utelukkende etter praktiske behov. De skulle være så store at jeg ikke måtte snu hodet for å se bittelitt til siden. Men etter å ha sett denne videoen så ser jeg jo at man kan ha både store og fine briller, så gjett hva som hoppet noen hakk opp på ønskelisten ;)

*Kremt*..og Agnes sine solbriller helt på slutten. DE var lekre!

Sjekk ut hjemmesiden til Synsam eller Facebook-siden deres for mer brille-inspirasjon!

Dette innlegget er sponset av Synsam, men teksten og alle meninger er egne.