Jeg har fått en Liebster award! :-D

  liebster-award

 

Jeg har vært så heldig å få en Libester award fra den herlige Camilla som driver bloggen Babyboble. For de som ikke vet hva det er, så er det er "pris" som bloggere som selv har mottat prisen gir videre til andre bloggere de syns fortjener den. Man får da også 10 spørsmål som man svarer på, før man gir awarden videre til 3-5 bloggere sammen med 10 nye spørsmål :)

Syns det var utrolig kjekt å få! Det må jeg bare få sagt. En av reglene er også at den man gir prisen ikke har mer enn 3000 følgere, så sånn sett er det er flott måte å opplyse hverandre om fine bloggere som gjerne ikke er så veldig kjente.

Så her svar på de 10 spørsmålene jeg fikk av Camilla:

1. Hjemmet står på hue! Sofaputene ligger som et fjell oppi badekaret (vi skylder på barna… eller hunden). Plutselig ringer svigermor på døra. Hva gjør du?

Siden min svigermor bor i Stavanger og vi bor i Ski, så er det veldig lite sannsynlig at hun bare ringer på døren sånn uten videre :-p Men her vi bor i forstaden så hender det at noen av naboene ringer på bare for å si hei, og DA må unnskyldningene frem. Vi har hverken barn eller hund, men jeg pleier å si: "Vi har reist veldig mye i det siste...". Eventuelt jobbet.

2. Det pøsregner og du løper inn i butikken som en våt svamp. Du skal handle inn til middag, men ha ikke planlagt hva du skal spise i dag. Hva er din hurtigløsning?

Min hurtigløsning er spaghetti med Dolmioglass :) Det er det enkleste å lage og minst ting man trenger å kjøpe inn til.

3. Hvis du tenker tilbake på alle gangene du gikk bananas i klesbutikkene fordi salg selvsagt er et synonym til sparing… Hvor mye tror du at du har brukt på unødvendige kleskjøp de siste 10 årene av ditt liv?

Ånei... det vet jeg ikke om jeg tør eller kan begynne å regne på en gang, hehe. Jeg handler stort sett klær i utlandet. Av de enkle grunner at jeg er bitteliten halvasiat og norske størrelser passer meg veldig sjelden, og vi reiser mye (derav rotet hjemme :-p) og jeg eeeeelsker outletene i utlandet. Men når en singlet koster 5$ og en bukse koster 30$ så blir det fort mye greier man ikke har bruk for eller ikke kommer til å bruke. Har blant annet hvert i USA hvert år de siste 5 årene, og alle gangene har jeg hatt med meg minimalt bort og to stappfulle kofferter med 23 kg hver tilbake igjen.. Og likevel føler jeg ikke at jeg har noen klær!

4. Da du var 5 år og alle spurte hva du skulle bli når du ble stor, hva svarte du?

Vetrinær <3 Det sa jeg helt frem til jeg begynte på ungdomsskolen og fant ut at vetrinærer ikke sitter og koser med kattunger hele dagen. Da ville jeg bli psykolog. Ble ingeniør.

5. I morgen vinner du en million i lotto. Hva bruker du pengene på?

Hytte i Sverige! Det hadde vært så digg. En hytte ved sjøen mellom Strømstad og Gøteborg en plass. Trenger ikke være stor en gang, men 2 soverom og en liten gjestehytte. Og innlagt vann og strøm. Og da er det bare rundt 1.5-2.5 time å kjøre herfra...*drømme*...

6. Hvis jeg ber deg ta med en kake og komme på besøk til meg, hvilken kake tar du med?

Brownies... 1-2-3-kake, hehe. Jeg er ikke så glad i å bake, det skal jeg innrømme. Men jeg syns det er gøy å pynte kaker :) Med Marshmellowsfondant og selvlaget papirpynt. Så gjør noe husmorting relatert til kaker!

7. Hva er det beste rådet du fikk av foreldrene dine som barn?

Avogtil tar ting bare litt tid...  Jeg har en tendens til å være ganske utålmodig.

8. Hvilket innlegg på bloggen din er du mest fornøyd med, og hvorfor?

Er generelt mer fornøyd med innleggene mine nå enn jeg var før, og det har vel med at jeg legger mer tid i å lage innlegg med kvalitet. Det begynte vel rundt dette innlegget på den forrige adressen min. Det var da jeg blogget om juleforberedelser, og begynte å få en del tilbakemeldinger :) Har jo egentlig laget mye kreative ting, både hobbyting og på kjøkkenet, men blogget veldig lite om det. Det begynte jo mest som en humorblogg.

9. På en skala fra 1 til 10 (1= lite/10 = mye) hvor mye pynter du på sannheten i dine blogginnlegg?

Jeg pynter vel egentlig ikke på sannheten, men jeg har jo ikke en fullstendig blottlagt personlig blogg. Så det er vel en del ting jeg ikke føler er nødvendig å skrive om, noe fordi jeg ikke har lyst å dele det, men mesteparten for de det ikke er nødvendig eller det er kjedelig. Så 3, kanskje?

10. Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte vel første gangen fordi jeg begynte med standup, og ville ha et sted jeg kunne skrive.. og få oppmerksomhet, hehe. Den første bloggen min var på blogg.no, det første innlegget finner du her. Lå faktisk på topplisten der en stund, rundt 2009. Men da blogget jeg flere ganger om dagen, da jeg lå på sykehuset og nettopp hadde operert hoften min.

Spørsmål videre og hvem jeg gir awarden til må nok bli et annet innlegg, men nå har dere ihvertfall fått bli litt bedre kjent med meg gjennom disse spørsmålene :) Og tusen takk for at jeg fikk denne!