Jeg er i live!

Det er nå over 2 uker siden sist jeg la ut noe, som er den lengste bloggpausen jeg har hatt på lenge. Jeg har vært/er syk, men jeg er ikke så veldig sykdoms-blogger av meg egentlig. Jeg kan si så mye som at jeg har en kronisk sykdom, det er ikke noen hemmelighet sånn sett. Det står litt om det feks i intervjuet med meg i Dagbladet for noen år siden. Men det er ikke helt meg å skrive masse privat om det her på bloggen så alle kan lese det. All respekt til de som gjør sånne ting altså, men jeg liker best å fokusere på det som er gøy og ting jeg koser meg med. Dessuten er jeg ikke så mye syk at det opptar hverdagen min i stor grad. Det er 5 år siden sist jeg lå på sykehuset pga det. Så lenge jeg tar medisinene mine så går det stort sett greit :)

Jeg har brukt de siste to ukene på å lese hele internett og se hele Netflix. Jeg har ikke hatt energi til å skrive noe, eller til å se noe med veldig avansert handling. Jeg har bl.a sett alle sesongene av Dag, og nå holder jeg på med New Girl :) Lettbeint underholdning som anbefales til alle som ikke har noe bedre å gjøre. Av en eller annen grunn hadde samtlige tvserier jeg følger med på vinterferie mens jeg var sykemeldt! Det var skikkelig dårlig gjort. Men på en annen side har jeg trengt mer enn en episode av noe her i sengen, så hele sesonger har vært helt fint.

Jeg fikk en utfordring på Instagram av min venninne Mina også, om å legge ut et hverdagsbilde hver dag i 5 dager. Det ble 3 bilder.. i løpet av en uke. Dessuten har man jo ingen hverdag når man er sykemeldt :-p  Så her er resultatet:

18f71dcc9a7c11e3a8000e98683cb2d8_8

Hverdagen min består jo stort sett av nettaviser. Dette var og min humor den dagen. For hvem kan vel se hva hun har i trusa?? :-p

46c0a4a49c0611e3a10912e7d4c7f15b_8-2

Mamma var på besøk og lagde verdens beste minivårruller til meg. Har masse i fryseren nå som skal serveres sammen med et par andre rett i 30årsdagen min :)

Det var en av mine morsomme facebook venner også, som kommenterte:

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 15.33.46

For de som ikke forstår så skriver han (sånn omtrent): Nam! Papir-patroner fra Borgerkrigen til middag!

Jeg googlet det, og hehe, det var ganske likt! Men disse er dritgode asså. Hadde jeg bare hatt tålmodighet til å lage dem selv. Men det er så vanvittig kjedelig å rulle, og rulle og rulle. Og så steke, steke steke. Eller frityr-steke er det vel egentlig. Det er bare kjøtt og krydder i disse. Perfekt til tapas!

55ba474ca25211e39f620ac472ead80b_8

Mamma hadde også med et blad til meg... Alltid koselig å få blad av sin mor.