Bilde av oss i A-magasinet og Bergens Tidende :)

import_placeholder.png

Da var bildene av oss kommet på trykk! Har ikke kjøpt papiravisen enda, men i dag trenger man jo ikke det :) Aftenposten abonnerer vi allerede på, også kjøpte jeg et sånt dagspass på BT. Så her er resultatet av fotshooten vi hadde for en stund siden. Saken handler ikke om oss altså, vi er bare illustrasjonsbildet.

Skjermbilde 2014-02-14 kl. 14.03.32

Fra Bergens Tidende nettavisen, jeg tror man må ha abonnement for å se artikklen, men her er litt av den:

Skjermbilde 2014-02-14 kl. 14.01.44

Og fra Aftenpostens A-magasin:

Skjermbilde 2014-02-14 kl. 14.17.34

Bildene er tatt av den kjempeflinke fotografen Lars Myrhen Holand som er frilansfotograf.

Det var iskaldt å stå der ute, men heldigvis synes ikke det på bildene, hehe. Det ser nesten ikke ekte ut! Akkurat som om det er på film. Men så er det ikke normalt å ha så lite klær på seg ute da. Vi hadde på oss vinterjakke mellom slagene, og jeg hadde på meg skibukse under kjolen. Selv da ble det ganske kaldt i slutten.

Her er et annet bilde som også ble tatt, men som ikke ble brukt:

KjÊrlighetsvinene

Foto: Lars Myrhen Holand