Bryllupstid

import_placeholder.png

Det er så mange bloggere som har begynt å planlegge bryllupene sine til sommeren at jeg får helt lyst til å gifte meg på nytt!

Vi fikk en liten "mimredag" på lørdag da vi stilte opp som modeller til et bilde som skal trykkes til en sak til en avis i neste uke. Så på lørdag var det å kle seg i full brudestas, med skibukse under, hehe. For bildene skulle taes ute. Mens vi ventet hjemme på at fotografen skulle finne riktig location i nærheten av Ski Middelalderkirke var jeg livredd for at noen skulle ringe på. Hvis det var noen som skulle selge noe hadde det ikke vært så gale, da hadde de bare følt de kom på et skikkelig dårlig tidspunkt. Verre om det var noen av naboene.

Desktop

Det var iskaldt ute, men jeg har sett resultatet og det ble dritbra :) Gleder meg til å vise dere det når det har gått i trykken.

Så da stod vi der, i flere minusgrader og en gigantisk blitz som du ser på bildet nede til høyre. Folk smilte og vinket når de kjørte forbi. Lurer på om de trodde vi hadde giftet oss den dagen.

Må innrømme at jeg syns det var litt gøy å ta på meg brudekjolen igjen :) Den var litt trangere enn sist, hehe. Jeg mener jo  at man burde invitere til utkledningsfest sånn hvert 3. år, så kan alle ta på seg brudekjolen sin igjen og være prinsesse i noen timer. Men fotomodell funker også, hehe. Jeg syns det var litt gøyere enn mannen syns det var..