Dagene flyr!

Jeg så plutselig at de siste innleggene mine har startet med at dagene flyr :-p Jeg så det før jeg skrev overskriften altså. Men de gjør det! Litt rart egentlig, siden jeg alltid gjør mye mer i sommerhalvåret enn jeg gjør i vinterhalvåret. Jeg er et sommermenneske, og jeg haaaater kulde. Jeg kjøpte meg nettopp skibukse, ikke fordi jeg står på ski (for det gjør jeg ikke) men fordi jeg skal kunne komme meg til jobb uten å hate hele verden på veien.

Jeg fant også noen votter det stod "garantert å holde deg varm ned til -15 grader", de ble mine med en gang. De har tilogmed sånne løkker man trer handene inni, sånne som er på barn sine! Jeg syns de var genial, så glemmer jeg ikke vottene mine når jeg sovner på toget. Jeg viste de til guttene på jobben, og han ene sa: Sånne har jeg og, det er så greit når jeg mister de i heisen! Jeg så litt rart på han og sa: Fordi du ikke gidder å plukke de opp...?       Og så lo de av meg, fordi han mente SKI-heisen. Jeg mener det ikke var selvforklarende. Dessuten har vi kontor i 2. etg, så bare at han tok heisen en etg vitnet i tilfelle om latskap.

IMG_2016

Jeg trenger virkelig sommer og sol snart... Mannen har fått konferanse i Hawaii i år! Jeg har jo som tradisjon å dilte etter, hehe. Som på bildet over her, hvor jeg ligger og soler meg i Orlando, mens han er på fysikk-konferanse. Jeg var i DisneyWorld også, fikk også "navneskilt" :-p

IMG_1994

Vi ble igjen en uke etterpå så han fikk kost seg litt også altså, hehe. Men det ble MYE reising i fjor, annenhver måned var vi utenlands. I tillegg ble det både Bergens- og Stavangerturer, og besøk til en venninne i Kristiansund. OG all reisingen i jobben, som i grunnen var Stavanger og Kristiandsund/offshore det også, og noen turer til Trondheim. Jeg kommer sikkert på noe mer hvis jeg tenker meg opp. Jeg husker spesielt en uke hvor jeg var onsdag til torsdag i Trondheim, fredag-søndag i Bergen, mandag Sandefjord, tirsdag Stavanger og så onsdag Trondheim igjen. Men da var det standup, privat, jobb, jobb og jobb..

Men jobbturene betaler jeg jo ingenting for da :-p Det tjener jeg bare mer penger på (mest på offshoreturene selvfølgelig), for poenget var jo egentlig, før jeg fjaset meg overtrøtt vekk, at det er masse ting jeg har lyst å bruke penger på i huset også. Vi har nesten ingenting på veggene enda. Så jeg kan jo nesten ikke ta noen fine interiørbilder av hjemmet vårt :-p Det er egentlig mest fordi det er rotete... Men vi har en tallerkenhylle, så når det er ryddig på spisebordet og kjøkkenet kan jeg ta bilde der:

1536741_10153752203850174_1392004541_n

Det ble bare instagram-bilder i dette innlegget, og virkelig som kategorien tilsier: Bare fjas ;) Nå må jeg legge meg, hehe.

God natt :)