Månedens give away! - Merkelapper av tavlefolie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

Jeg har skjært ut noen fine merkelapper av tavle-folie. De kan festes på feks krukker på kjøkkenet (som på bildet), på bøker eller esker.

De fester på alle harde overflater, og de kan flyttes rundt på og brukes på nytt! Man skriver på de med kritt eller "krittblekk".

Jeg gir vekk en pakke på 5 stk, og alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget :) Du får ekstra lodd ved å like facebook siden min, eller ved å legge ut bilde på instagram og merke det med @spesiellinor. Det siste kan du ikke gjøre hvis du har privat profil desverre, siden da ser jeg det ikke.

Konkurranse går frem til mandag 20. januar.   Ps: Hvis du ikke orker å vente så lenge, kan du også kjøpe disse i butikken min på Epla ;)

Her er bilde du kan bruke på instagram:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA