*Sponset innlegg* - KLM Pack&Go

KLM lanserer nå en litt sprø konkurranse som heter Pack&Go. Sånn utenom bleieassosiasjonene man får til navnet, så hørtes dette ganske morsomt ut :)  Konkurransen holdes i Oslo, Stockholm og København. På lørdag allerede blir det offentlig gjort et sted i hver av de byene. Førstemann som kommer dit med pass og kofferten pakket for 1 ukes ferie, vinner tur og opphold til Bali! Meeeeen, flyet går samme dagen :) Lørdag morgen blir det også offentligjort noe ekstrautstyr som man må ta med seg.

Det er litt sånn Amazing race-aktig. Man kan heller ikke være veldig avhengig av å kunne planlegge hver minste detalj. Det minner meg litt om da jeg var russ og egentlig ikke skulle i Kongeparken, plutselig stod hele russebilen utenfor og ga meg streng beskjed om at jeg SKULLE være med. Så da tok jeg en tannbørste i ene lommen og en truse i den andre, også kjørte vi til Stavanger :) Det hører også med til historien at jeg kom hjem med begge deler ubrukt...

Så gale blir det ikke her, her får du jo faktisk sjangsen til å forberede deg :)  Vil du ha en gratis ferie til Bali på fint hotell i 1 uke? Da er det bare å trykke på linken i videoen for å lese mer og melde seg på ;)

Innlegget er sponset av KLM