[ Helgens prosjekter, uke 2 ]

Jeg tror jeg nå har fått siste symptom på fullstendig husmorgalskap :-p Tilogmed de på jobben lo av meg, eller det skal forresten ikke så mye til siden det stort sett bare er menn. Mannen min er jo den som er ler mest og rister på hodet. Men han ler ikke bare av meg, han ler også med meg. Det er helt sant...

Men på torsdag var vi på Nordbysenteret i Sverige og handlet. En av fordelene med å bo i Ski er at det bare er en time dit. Da var jeg innom Søstrene Grene, ikke fordi det er noe billigere der, for det er det ikke, men fordi jeg så noen kjempefine esker som var kjempebillige! (Bare at det er de i Norge og...). Uansett så ble jeg helt i ekstase og kjøpte to svære sett med esker :)

IMG_2499

Jeg kjøpte de uten å ha noen ide om hva jeg skulle bruke de til, men jeg lagde tårn av de på spisebordet da jeg kom hjem.

En venninne av meg som var på besøk spurte litt skremt om jeg hadde laget de selv... SÅ gal er jeg ikke. Men det var før jeg lagde dette:

image-12

Bittesmå skilleark til å ha oppi!! Jeg hadde noe pastellfarget kartong liggende, så da brukte jeg kuttemaskinen min, Silhouette Cameo, og lagde egne skilleark :) Det kan hende det er litt tidlig i min husmorkarriere å si at det er topp av galskap, men jeg lurer på hva det neste blir :-p Jeg bruker den til å ha tags og merkelapper jeg lager, og da er jo skilleark perfekt :)

På lørdag var vi en tur på Ikea også, og kjøpte kjedelige ting. Som kurver og en hylle som mannen brukte til å skru den nye prosjektoren opp i taket med. Det er forresten en DIY for menn. Kanskje jeg burde lage det også (eller ikke for menn, men for høye folk da... vi skal ikke diskriminere! Men i vårt forhold er det mannen som skrur ting fast i taket). Men først må han få fikset så ledningene henger litt finere så jeg kan ta bilde. Eventuelt kunne vi latet som om den var trådløs, men det er vel strengt tatt litt bloggjuks, og det har jeg (med unntat av litt redigering på bilde, men ikke sånn photoshoppet huden min altså) holdt meg for god for...foreløpig, men jeg skal gi beskjed hvis jeg noen ganger jukser :) Lover. Jeg lurer forresten på hvor alle interiørbloggerne gjør av ledningene sine.. Noen som vet? Eller gjør de bare sånn som jeg gjør med rot; Tar bilde over? Det er jo ikke juks. Det er helt lov.

image-13

Her er noe av resultatet av Ikeaturen. Mer orden i kjøkkenskapene. Man burde aldri ha kjøkkenskap, men skuffer. Eneste grunnen til at vi har det er fordi da vi gjorde oppgraderinger hadde vi til slutt gjort så mye at det ikke var mer penger igjen til skuffer :-p Helt sant.  Men her brukte jeg noen avfallsbokser, ikke vet jeg hvorfor de heter de, de ser ikke ut som det til å ha småtingene som lå i dette skapet.

  • Øverst: Stavmikser + tilbehør til Kitchn Aiden
  • Midten: Te og telys (helt tilfeldig), kaffefilter og vinopptrekkere
  • Nederst: Poser og folie i forskjellige former.

..og ja.. jeg har fått med meg at det er en liten tapp på sidene av aluminumsfolien. Men herre så irriterende det er med alle som hadde en åpenbaring av dette var noe som hadde eksistert HELE TIDEN UTEN AT DE VISSTE DET!!!!!

På lørdagen hadde jeg matprosjekter også :) Jeg burde bli prosjektleder.

Men til lunsj hadde vi gresskarsuppen som jeg la ut oppskrift på, og til middag hadde vi verdens beste seinstekte pulled pork burger :)  Den lå i ovnen i 10 timer. Det er faktisk ganske lett å lage også, men den oppskriften får bli en annen gang. Jeg har tidligere laget det på grill, men det var faktisk lettere å lage det i ovnen. Det er bare ikke like stilig. Men den tørket ikke like lett ut, så den trengtes ikke å pensles så ofte, temperaturen holdt seg mer stabil og stekesaften lå igjen i formen så den kunne helles tilbake over kjøttet etterpå (kan sikkert samle det opp på en eller annen måte i grillen også, men det blir noen mnd til jeg kan prøvde det ut).

SONY DSC

 

Håper du også har hatt en fin helg :)