20 tilfeldige fakta om meg :)

20 facts about me

Dette var egentlig en utfordring jeg fikk på instagram for en stund siden. Bedre seint enn aldri, og bedre på blogg enn ingen steder :-p Skriv 20 tilfeldig fakta om deg selv. De er forresten ikke helt tilfeldige. Da måtte jeg skrevet masse fakta, gitt de nr og trukket ut 20 tilfeldige ved hjelp av et program. Dette er kanskje mer 20 fakta som man egentlig ikke har bruk for å vite om meg:

 1. Jeg hater når andre folk er forkjølet og tar toget og går på jobb, men jeg gjør det samme selv.
 2. Jeg kan ikke spise kjøttdeig i pitabrød og biffstrimler i tacoskjell. Kun omvendt.
 3. Hvis jeg kommer inn på et toalett og jeg ser at lokket er nede, blir jeg automatisk redd for at det lukter dårlig.
 4. Hvis jeg må stikke hendene ned et sted hvor jeg ikke kan se (feks når mannen sine hender er for store) for å plukke opp noe som har falt ned, ser jeg alltid for meg at det er edderkopper eller mus der og blir redd. Selv om det ikke er i naturen.
 5. Jeg har hofteproteser i begge hoftene. Det er ikke noe skummelt, eller trist altså. Jeg har bare dårlige gener, men nå har jeg gode hofter.
 6. Jeg begynte med standup etter at jeg hadde operert hoftene, og vitset da mest om det.
 7. Jeg klarer aldri å spise opp alt på tallerkenen.
 8. Jeg har lange lister på Spotify, men jeg vet ikke helt hvorfor Jeg hører jo bare på de tre nederste sangene om igjen og om igjen uansett. Hvis jeg skal skikkelig mimre hører jeg en midt på. Og hvis jeg ved et uhell trykker på play uten at en sang er valgt, slik at den første sangen begynner er det skikkelig nostalgi.
 9. Det skal ikke mye til før jeg føler meg skikkelig snill. Idag satt jeg ytters på en 3-rader på toget, og da det kom en som ville ha det ledig sete i midten flyttet jeg meg inn istedenfor å slippe han forbi. Skikkelig snilt.
 10. Jeg bruker briller på jobb fordi jeg har for tørre øyne til å sitte foran datamaskin med linser hele dagen, men jeg er livredd for å treffe noen jeg kjenner på gaten med de på. Mens de på jobb har knapt sett meg uten.
 11. Jeg syns det er gøy å snakke om mensen.... kjempegøy.
 12. Jeg er ganske nerd. På alle områder egentlig.
 13. Politikk interesserer meg ekstremt lite, så lite at det faktisk er litt flaut. Men jeg har studert realfag. Jeg føler har gjort min del av intellektuelt likevel.
 14. Jeg har verdens beste lillesøster :) Før kranglet vi kjempemasse, og hele tiden. Men etter at vi begge ble voksne er vi bare gode venner.
 15. Jeg elsker å spise i sengen. Jeg tror det er min frihet som voksen til å gjøre det.
 16. Det eneste jeg blir rørt av er mitt eget bryllup... og Extreme makeover home edition.... seriøst.
 17. Jeg tåler nesten ikke alkohol. Dårlige asiatiske gener på det også, men likevel finner jeg på unnskyldninger til hvorfor jeg bare drikker 1-2 glass når jeg er ute. Tidlig opp imorgen er en gjenganger. Og er jeg 29 år! Sa jeg 29?
 18. Jeg er avhengig av Ebay! De har så mye gøy og så billig! Hadde ikke pakkekalender i julen, men hadde bestilt inn så mye jeg skulle ha til innpakning og kort at jeg fikk en liten gave hver dag likevell :) *Lykke*
 19. Jeg blir aldri lei av å være med mannen min :) På ordentlig! Vi har vært sammen i 3 år nå, og likevel gleder jeg meg alltid til å være med han. Det var det mest klisje punktet på listen.
 20. Jeg elsker å skrive lister.

Det var forresten litt rart å begynne på "nytt" med bloggen, hehe. Den gamle bloggen min kjenner jeg liksom så godt, selv om denne egentlig skal være helt lik. Det er tilogmed samme header, hehe. Nesten som å begynne i en ny klasse. Med nye mennesker man må forholde seg til, bortsett fra at her kan jeg ikke se de nye menneskene. Eller jeg vet ikke en gang om det er nye mennesker. Det bil jo tiden vise. Jeg er jo fornøyd med de gamle menneskene så alt over er jo bare en bonus!

Jeg er ikke noe sånn veldig på å sende utfordringer videre, men noen av de er gøy å ta :)