Super nettside med DIY tutorials og lure triks!

Fant en veldig gøy side idag som heter Snapguide. DIY innen masse forskjellige emner. Det er kort bilde tutorials med tips og lure triks.

Ble sittende inne å trykkemasse rundt. Art and craft er jo veldig gøy, men jeg fant en på hvordan jeg kunne fikse den knekte iphone-laderen min også :) Så nå er den nesten fin igjen. Det skal vel egentlig gjøres før den knekker helt sånn som min, men det er for seint for meg :)

Leker Macgyver med en kulepenn :)

Det var gøy å sitte å se på alt det morsomme, og rare folk finner på!
Så nå er det din tur, hehe. Det er mange lure triks der ute :)

Jeg feks bruker et sånt redskap man skal skrape av en platetopp med på kuttematten til kuttemaskinen (Silhouette cameo). Det er lim på den, og det sitter masse papirrester igjen på den etter jeg har kuttet ting, spesielt hvis det er mye små hull. Men med den går det kjempefort å få av! Man får kjøpt en liten spatel man kan bruke og, som hører til, men det tok jo en evighet.

Syns denne og var bra:

Bruke en stor gummistrikk tvers over malingsspannet så slipper man å tørke av overføldig maling i kantene! For gjør man det setter jo lokket seg fort fast når det tørker i det.

Hva er dine lure triks? :)
Det kan være innen hva som helst!