Hei hei :)

DSC07392

Da var jeg endelig på plass på ny plattform! Jeg håper alle de gamle leserne mine er med over hit, men for dere som ikke kjenner meg har jeg laget et innlegg om.. ja, meg :)

Jeg heter altså Ellinor. Jeg er halvt filippinsk og halvt bergensk. Da får man et lite menneske som snakker mye. Jeg har blogget siden 2008. Først på bloggen MissEllie og så på Spesiellinor.

175633_10150090862403963_8209595_o

Jeg har drevet med standup like lenge som jeg har blogget, men etter at jeg ikke lenger var student var det ikke like mye tid til det lenger. Men jeg stod mye før, og jeg har stått på scener i Bergen, Stavanger, Ålesund, Trondheim og Oslo. Nå for tiden står jeg en og annen gang i Oslo, men jeg reiser ikke så mye rundt. Til daglig jobber jeg som prosessingeniør i et oljefirma i Oslo og styrer rekkehuset vårt i Ski :)

Det vil si jeg er ikke noe særlig ryddig av meg. Det betyr ikke at denne bloggen blir en sånn "se-jeg-har-det-rotete-bak-fasaden"-blogg, jeg dytter bare rotet ut til siden når jeg skal ta bilde.

bryllup-001

For 1.5 år siden giftet jeg meg i regnet i Bergen. Og det var der husmorgalskapen min begynte egentlig. Jeg designet alle trykksakene til bryllupet selv. Invitasjoner, bordkort, menyer, kirkeprogram og tilogmed små klistrelapper med monogram festet på sjokolader :-p Jeg skal skrive noen innlegg om alt det etterhvert. Det er jo litt sånn riktig tid på året for det nå. Men her kan dere se bordkortene, med monogram selvfølgelig.

IMG_5600

Etter det har galskapen bare fortsatt. Det morsomme er jo at jeg lærte meg tegneprogram ved å tegne separatorer for gass i masteroppgaven min. Jeg har ikke brukt det så mye i jobben etterpå akkurat!

For 1 år siden fikk vi en liten nevø også, og da har jeg laget trykksaker både til dåpen og 1årsdagen! Nå lager jeg også trykksaker på bestilling, siden melkekartong-bordkortene ble så populære :) Jeg har laget, og kommer til å lage flere, DIY-innlegg. Linker til de jeg har laget til nå kan du se her.

Ellers liker jeg å ta bilder også. Målet mitt er å ha kun bilder jeg eller mannen min har tatt på veggen. Siden vi bare har bodd i huset vårt i litt over 1 år, så er det ikke så mye på veggen enda. Men alt er tatt eller laget selv :)

Femelle blogg1-001

Jeg elsker ordspill. Spesielt på mitt eget navn. Det kommer dere til å se på kategoriene her på bloggen. Så langt det går an uhvertfall har jeg kalt de for noe på navnet mitt. Feks Aktuellinor, Elli-husmor, Visuellinor osv. Jeg burde jo kanskje kalt denne bloggen Femellinor da, men spesiellinor har vært med meg for lenge.

Jeg kommer ikke til å blogge noe annerledes her enn jeg gjorde på den gamle bloggen min, så likte du det, så liker du dette :) For de som er nye, så kommer jeg til å skrive om meg og livet mitt, det blir litt interiør og bryllup, oppskrifter DIY tutorials krydret med en prosjon humor.

Legg gjerne igjen en hilsen her :) Da blir jeg kjempeglad, og jeg trenger flere blogger å lese også!

Hilsen Ellinor

Follow my blog with Bloglovin