Hjemme igjen :)

Nyttår ble feiret med gode venner på Prego på Danmarksplass i Bergen. Det var lukket selskap for venner av de som driver stedet og det er 3. gang vi er der. Bortsett fra at vi må se fyrverkeriene fra Bybanesporet, så er det helt perfekt for oss på nyttårsaften. Da har vi middag og fest på samme sted, uten noe mas og stress. I tillegg er det gåavstand til byn igjen etterpå. Selvom bybanen går rett utenfor, så er det godt med litt luft før man skal legge seg, hehe.

Vi hadde bare med oss mobilkameraene i år. Dessuten er jeg livredd for høye lyder, så det hadde ikke blitt så mye bildetagning uansett. Men jeg har (rosa) hørselsvern, så en gang vi er et sted litt nærmere fyrverkeriene, og ikke i Bergens største veikryss så skal jeg ta noen kule fyrverkeribilder med speilrefleks.

Også er det en ting jeg må vise dere. Jeg tror kanskje dette er noe av det mest nerdete jeg har gjort. Eller jeg gjorde det jo ikke alene da. Jeg bakte mini pepperkakehus før jul, da hadde jeg mal på papir som jeg skjærte rundt. Men så kom jeg på at naboen har 3Dprinter. Så jeg ga han tegninger før jul, og se hva han har laget:

Egendesignede pepperkakeutstikkere!! Vi har ikke prøvd de enda, det tenkte jeg å gjøre i helgen. Og de må kanskje justeres litt og printes på nytt. Men så kult!...og rosa :)

Gleder meg til å prøve de.