Årskavalkade 2013

Ved hjelp av Facebook, Instagram og tidigere innlegg på bloggen har jeg klart å noenlunde rekonstruere året som gikk. Så her er høydepunktene fra Spesiellinor 2013 (alt som jeg har skrevet innlegg om er linket til):
- Januar -
Nyttårsaften i fjor ble feiret på Bohol på Filippinene. Jeg tok eksamen i Open Water dykkerkurs og vi hadde to dykk rundt korallrev. Før vi reiste til Bohol leste jeg en anmeldelse på Trip Advisor hvor noen hadde skrevet at det ikke var noe sted for folk som ikke skulle dykke eller på bryllupsreise. Vi skulle heldigvis begge deler.
Jeg så også den lille nevøen min for første gangen denne måneden. Han ble født 5. desember (2 mnd før tiden!), men vi flyttet 6. desember og dro på bryllupsreise rett etterpå. Også hadde vi innflyttingsfest i huset vårt helgen etterpå :)
- Februar -
13. februar fikk jeg blomster, sånn at jeg ikke skulle forvente de blomstene jeg fikk 14. februar (ja, du leste riktig ;) ). Liten protest mot Valentines Day fra mannen sin side, men jeg fikk blomster to dager på rad, hehe. Han fikk masse poeng i boken da.
- Mars -
Jeg og mannen har litt forskjellige oppfatning av hva det vil si å re sengen… Ikke at jeg gjør det hele tiden altså, men jeg gjør det ikke sånn!

Jeg spiste opp all maten på tallerkenen min i lunsjen en dag denne måneden og jeg

reiste offshore for første gang, og turen ble litt lenger enn planlagt.

- April -

//instagram.com/p/Xp-cLcgveR/embed/
Jeg fylte 29! Føler meg fortsatt ikke så gammel da, men så møter jeg folk på 19 så gjør jeg det likevel. Jeg fikk kake, blomster og kitchen aid.. woohoo!

Nevøen min ble også døpt, og jeg lagde bordkort formet som melkekartonger. De ble veldig populære og jeg får fortsatt bestillinger på de :)

- Mai -

Denne måneden reiste jeg offshore igjen, og denne gangen var det strålende vær, så de som jobbet der lagde boblebad i en kontainer!


Jeg var med til det ble litt for fullt :-p

Vi reiste også til Roma en langhelg i slutten av mnd.

Roma er en fantastisk flott by, med masse fine ting å ta bilde av. Legger derfor ved et bilde av meg selv :-p  Trykk på linken hvis du vil se bilder av Roma istedet, hehe.

- Juni -

Jeg hadde standup på engelsk! Ikke for første gang altså, men for 3. gang. Like skummelt som de første to gangene..

Litt nervøs og litt klar.
- Juli -
Sommerferie!! Vi dro til Spania med et vennepar. Først til huset til svigerfar og så til Barcelona.

- August -


I august kom denne ekle fuglen inn til meg.. Gardin, lenestol, pute og teppet måtte kastes etterpå.

- September - 

September var den store media-måneden for min del. Først ble jeg intervjuet i Østlandets Blad. Så skrev jeg dette innlegget om togvettreglene som havnet på Lesernes VG, i Østlandets Blad, Moss Avis og Smaalane Avis.

Jeg hadde standup i Trondheim, som ble filmet av Adressa Tv.

- Oktober -

Ny sommerferie i Orlando :) Mannen skulle på konferanse, og så ble vi igjen litt etterpå.

Jeg var i Disneyworld, i Universals Studios og på shopping.

Også selvfølgelig masse her:

- November -
November var i grunnen en ganske stille måned. Jeg lagde cakepops i silikonform og peking duck av andebryst.

- Desember -

Husmoraktivitetene nådde nye høyder. Vi hadde juletre for første gang.
Hjemmelaget julepynt:

..og bakte mini pepperkakehus, og lagde egne julekort og gavelapper:

Jul ble feiret i Stavanger, og nyttår i Bergen.

Nå gleder jeg meg masse til 2014.
Det er gøy at bloggen min har fått så mange lesere, og det motiverer bare til å skrive mer og enda bedre :)