God jul :)

Ønsker alle leserne mine en riktig god jul :) Og håper dere kommer tilbake og leser i heeele 2014! Og at dere har dere bra selvfølgelig :-p
Dagen idag har vært som alle andre norske julaftener vil jeg tro: 3 nøtter til Askepott, Reisen til Julestjernen og alle Disney-tegnefilmene. Same procedure as every year. Mens vi ler av det herlige kvinnesynes i alle disse gamle filmene. I Askepott synger de små musene "leave sewing to the women", og det er jo herlig gøy. Det forklarer hvorfor en del ting har blitt som de har blitt, men det hadde jo blitt ramaskrik om NRK ikke hadde sendt alle disse seriene.
Vi har spist grøt, og kl 19 er det pinnekjøtt og så er det gaver.. som i alle andre norske hjem. Vi feirer jul med svigers i år. Så vi har hatt en grundig gjennomgang på hvordan alle har pleid å feire jul i alle år. I tillegg har vi blitt enig om at julestrømpe er noe man skal få på sengen, ikke utpå dagen. Mannen min sitter med en rubiks kube, og der blir han sittende.
Som alle andre bloggere skal jeg lage en oppsummering av 2013, men det må bli rett over nyttår, ellers blir det uten bilder og så lenge klarer jeg ikke å holde oppmerksomheten til folk. Hadde jeg vært en skikkelig god blogger hadde jeg jo forberedt dette før vi reiste vekk. Men det får heller bli et nyttårsforsett til neste år ;)
Hvordan skal dere feire jul?
God jul :)
Julspesiellinorjul2 Comments