Julekort og gavelapper

Nå er jeg snart klar til jul. Jeg hadde visst en del flere å lage julekort og gavelapper til enn jeg tenkte, så derfor var det helt genialt at jeg kjøpte meg en kuttemaskin nettopp, for da kunne jeg masseprodusere istedenfor å tegne en og en for hånd :)
Disse tok ca 10 minutter å tegne:

Jeg brukte ferdigkjøpte hvite kort fra Panduro, som er 15.5 x 15.5 cm. Jeg tegnet kortet i tegneprogrammet Silhouette Studio som følger med maskinen. Da satt jeg størrelsen til å være 15.5 x 15.5 (selv om hele kortet er dobbelt så langt), og så bare snudde jeg hele tegningen opp ned før jeg printet og skar slik at  det kom riktig ut.
Og det er i grunnen bare litt tekst, to stiplede rød linjer som er printet og så skjært ut JUL. Inni kortet festet jeg rød papp og skjærte ut noen snøkrystaller i hvit perlemorspapp. Ferdig! 
Og så lagde jeg tags det står god jul på foran (tagen er printet, mens god jul og de rød rundingene er skjært ut). Da har jeg julekort til de voksne, og tags til gavene til barn (regner ikke med de vil ha noe kort uansett ;)Er du også litt seint ute?  Her har jeg laget en enkel mal som man kan printe (jeg brukte 250 g hvit kartong) og klippe ut. De er omtrent like som mine, bortsett fra det rød der det står God jul og det rød rundt hullet, da jeg har brukt kuttemaskin til det. Kunne lagt ut en mal til det også, men tror det blir til spesielt intresserte. Litt usikker på hvor mange av de som leser bloggen min :)
Istedenfor å skjære ut ting kan man jo feks feste et klistremerke, bilde eller skrive noe bakpå. Eller hvis man har barn, så kan jo de tegne noe.
Så nå har vi fått pakket inn nesten alle julegavene. Jeg må få pyntet alle pepperkakene mine også. Vi skal feire jul hos svigers i år, så mulig jeg må ta med noen dit. Ellers blir det mye å spise opp på nyåret. Jeg fikk gitt vekk noen til naboen igår, ellers blir det "spise-opp-kake"-kveld på nyåret med jentene, hehe.
Jeg strøk denne hvite duken igår bare så jeg kunne ta disse bildene. Seriøst, så gale har det blitt. Og med "jeg" så mener jeg at mannen strøk, mens jeg holdt duken oppe av gulvet.
Er dette noe folk gjør hele tiden?? Stryker duker? Jeg er jo bare liksom-husmor, så jeg har virkelig ikke peiling. Jeg har noen klær som kanskje burde strykes, men enten går jeg ikke med de eller så går jeg med de selv om de er krøllet og later som om det ikke gjør noe. Mannen stryker skjortene sine (takk gud..), så han har mye mer stryke-erfaring enn meg.
Jeg har prøvd å stryke skjortene mine, men akkurat det partiet over puppene er de sydd annerledes enn manne-skjorter, og det går seriøst bare ikke an å stryke. 
Hvis det finnes juksemaskiner til stryking, skal jeg f**n meg ha en sånn (jeg ville ikke banne her, men jeg gjorde det likevel).
Båndene kjøpte jeg på ebay. Det er hvitt silkebånd, og rødt bomullsbånd det står "merry christmas". Også har jeg brukt gråpapir, fordi jeg syns mye annet julepapir fort blir litt glorete. I tillegg koster gråpapir 10 kr rullen eller noe. Man kan tilogmed kjøpe det på Clas Ohlson.

Overdose jul på bloggen for tiden. Men nå er det snart over :)