Juletreet er på plass :)

Da var juletreet også kommet opp, så nå ser det ut som om det er julaften hjemme hos oss.
Jeg har ikke så mye erfaring med juletrær. Vi endte opp med en fjelledelgran. De skal jo være smalere enn andre graner, men jeg syns den var litt vel tynn i toppen. Lurte litt på om vi skulle sage av litt øverst, men mulig det blir som å prøve å stusse luggen selv. Altså  noe man ikke burde holde på med.
Det er ganske mørkt i stuen, og jeg er jo ikke hjemme på dagtid, så det ble bilde med litt høy ISO (Jeg har ikke et spesielt lyssterkt kamera.. jeg vil ha nytt!!). Jeg kan late som om det er med vilje.
Noe pynt er kjøpt på Illums Bolighus, noe på Åhlens, og noe har jeg laget selv:

Jeg har jo som sagt kjøpt meg en sånn digital kuttemaskin. Så jeg vet ikke helt om jeg skal kalle meg kreativ eller bare lat :-p
Nå har vi fått hengt opp veggordet vårt også :) Nå som jeg har en maskin hvor jeg kan lage sånt selv :-p Men vi bestilte de fra Happylines. De hadde en sånn hvor man kunne velge teksten selv. Mannen min ville heller helst ikke ha noe sånt Love/Family/Home, så da måtte vi finne på noe selv. Eller vi har jo ikke funnet på det diktet selv, vi har funnet det på internett helt selv. Det er en såkalt selvrefererende setning. Litt nerdete ja, men da måtte jeg lage noen hjerter til å ha under ;)

Det er tre hjerter med kart inni, for vårt første møte, vår første ferie og vårt første hus. Ideen fikk jeg fra bloggen til Fabelaktig og hvis du trykker på linken kommer du rett inn på DIY-sidene hennes. Kjempeflink dame med mye gode idèer!
Jeg tegnet selve hjerte i Word, siden jeg ikke fant noen fornuftig funksjon for det i iDraw. Og så importerte jeg bildet inn i iDraw slik at jeg hadde bedre kontroll over plassering av bilde og skrift. Siden jeg skulle ha tre stk i forskjellige rammer så var det jo litt viktig at det var rett høyde på alt. Bildene ble så skrevet ut i BW med varm tone på matt fotopapir.

Neste veggord skal jeg lage selv. Har bestilt vinyl på ebay, men det kan jo fort ta litt tid. Men det blir noe skikkelig nerdete :-p