1 årsdag :)

I går fylte min søster sin lille gutt 1 år! Egentlig skulle han ikke blitt født før i februar, men han hadde litt dårlig tid :) Jeg innbiller meg at det er fordi hun er liten, og mannen hennes er stor, og at kroppen skrek "vi må få dette ut med en gang før det ikke er plass til mer!!" og så ble han født 2 mnd for tidlig :-p Men det går ikke an å se på han nå i det hele tatt, han var bare ganske liten da han ble født, og gjorde ikke mye annet enn å sove. I tillegg han 4 sånne "hull" i hodet man ikke skulle ta på, istedet for et.
Jeg fikk æren av å lage papir-ting til 1årsdagen. Det er jo egentlig ikke så voldsomt mye man trenger, sånn i forhold til dåp. Men litt ble det nå :) Jeg hadde egentlig tenkt å lage banner også, men det ble det bare ikke tid til.
Mal til krone fant jeg her: Bursdagskroner
Da lastet jeg de bare ned, importerte de i iDraw og fjernet all skriften inni. Jeg printet hver av delene på et A4 ark (220 g papp i lyseblå), klippet de ut og stiftet de sammen på ene siden med to stifter. Så holdt jeg den rundt barnets hodet (mens mor avledet oppmerksomhet, hehe) og fant ut hvor jeg skulle stifte de to siste. Max omkrets på denne kronen er ca 52-55 cm (lengden av 2 A4 ark, minus litt som overlapper til stifting).

Serviettringene tegnet jeg selv, det er jo ikke noe man strengt tatt trenger, men jeg syns de ble veldig søte :) Jeg tenkte å legge ut mal til de i et eget innlegg. Det er jo veldig lett å lage selv også egentlig. Jeg fant inspirasjon til det på bloggen til Morning Creativity.
Bamsen er det samme som jeg har brukt på bordkortene til dåpen, og kronen.

Min flinke søster bakte også en kjempefin kake med marshmellowsfondant (siden hun ikke tåler nøtter, og bra for min mann som bare ikke liker marsipan).
"Min første kake"
.. og en muffins til bursdagsbarnet :) Jeg må innrømme at jeg trodde han skulle bli mer imponert over å smake kake første gang. Jeg kunne ikke se noen forskjell på når han fikk det og annen mat. Men jeg tipper det endrer seg etterhvert!

Jeg var igrunnen ganske glad for at det bare var et barn i barnebesøket. Jeg tror jeg måtte vent meg til å være med flere barn litt gradvis før et barneselskap fullt i barn :-p

Se jeg blogger!